FOTBAL  »  Superliga  »  MECI DEMONSTRATIV

VIDEO Analiza Superligii după demonstrativul „Chiajna Legends” vs. „Team Tricolorii” » Rică Răducanu: „La ce avem la Rapid, e foarte bine pe 3-4!”+ Ce au spus Bratu, Petre Marin și Gardoș

Articol de , - Publicat sambata, 11 februarie 2023 14:43 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 15:31

Azi, la Sala Sporturilor din Chiajna, a avut loc a doua ediție a Trofeului Chiajna, în care mai mulți foști jucători s-au înfruntat într-un meci demonstrativ.

Jucătorii au fost împărțiți în două echipe, „Chiajna Legends” și „Team Tricolorii”. La final, „Chiajna Legends” s-a impus cu 10-5.

Printre foștii fotbaliști care au luat startul la eveniment au fost Marius Niculae, Petre Marin, Ciprian Mozacu, Florin Gardoș, Sergiu Buș, Marius Pena, Stelian Carabaș sau Laurențiu Diniță, Florin Bratu și Rică Răducanu.

FOTO. Meci demonstrativ la Chiajna: „Chiajna Legends” vs. „Team Tricolorii”

+1 FOTO

La final, foștii jucători au vorbit despre situația actuală a din Liga 1.

VIDEO Rică Răducanu, după Rapid - FCU Craiova 1-2: „Și dacă terminăm în top 4 e bine!”

Rică Răducanu, fostul mare portar de la Rapid, a comentat înfrângerea giuleștenilor cu FCU Craiova, 1-2.

 „După joc, rezultatul nu m-a surprins. Au fost vai de capul lor. Ați văzut... Rapid nu a mai fost Rapid. FCU Craiova mi-a plăcut, a fost organizată. Dar Rapidul, nimic... Nu ai voie să iei golurile alea.

Întăriri? Vreo 10 inși (n.r- râde). Dar ne mulțumim cu ce e. Cine nu ar vrea să ia Rapid titlul? Dar trebuie să vorbim cu ceilalți să ne lase. Dar e bine acolo, pe cuvânt. La ce avem, e foarte bine pe 3-4”, a spus și Rică Răducanu.

VIDEO Petre Marin, declarații după „Trofeul Chiajna”: „M-aș bucura dacă Farul ar câștiga campionatul”

Fost fundaș la FCSB, Petre Marin a vorbit despre lupta la titlu și spune că s-ar bucura dacă Farul ar ieși din nou campioană.

„E foarte plăcut să te întâlnești cu foști colegi și foști adversari. Trebuie felicitat Ciprian Mozacu pentru organizare. Ne bucurăm că putem facem mișcare. Sperăm să mai avem astfel de ocazii.

Play-off-ul din Liga 1 va fi unul interesant. Noi ne vom bucura  de el. Toate echipele din play-off se vor lupta pentru titlu.  Eu m-aș bucura dacă Farul va lua acest titlu. Dar va fi o luptă strânsă. Iar CFR Cluj rămâne prima favorită, are un lot experimentat”, a spus Petre Marin.

Înainte de meci, dacă mă întrebai, nu credeam că FCU Craiova va câștiga cu Rapid. Dar după joc, nu e o surpriză. FCU Craiova nu a dat senzația că joacă în deplasare. Merită felicitată. Sper ca la FC Voluntari – FCSB să nu fie nicio surpriză 
– Florin Gardoș, fost fundaș FCSB

Citește și: 

Olandezul din Superliga este impresionat de ce a găsit în țara noastră: „Nu sunteți deloc precum polonezii și slovacii”

Au bătut palma pentru 4 milioane de euro » Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali: „Cu el nu se negociază”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează