FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Meciul cu Ceahlăul e de totul sau nimic pentru Rapid: ”Dacă nu cîștigăm, nu avem ce căuta în Liga 1”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 21:54

Milos Buchta, portarul Rapidului, crede că giuleștenii pot rămîne în Liga 1, însă numai în cazul în care se vor impune la Piatra Neamț.

"Dacă nu cîștigăm la Ceahlăul, mi se pare că nu avem ce căuta în prima ligă, pentru că și Ceahlăul e jos, o echipă care nu are  prea multe puncte", a spus Milos Buchta la DolceSport.

Goalkeeper-ul are numai cuvinte de laudă despre Cristiano Bergodi, noul tehnician al echipei: "E un antrenor bun, înțelege fotbalul, insistă mult pe partea tactică. Cînd am făcut 2-2 cu Botoșani, a venit la vestiar si a zis: «Capul sus, am jucat foarte bine în a doua repriză. Dacă jucăm în modul ăsta toate meciurile, nu mai pierdem pînă la sfîrșit»".

Meciul dintre Ceahlăul şi Rapid va avea loc luni, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
adriann_
adriann_  •  09 Mai 2015, 14:11
Postat de rozu pe 08 Mai 2015, 23:50

sunt ai mei de 48 de ani, dar nu-i vad castigand nici la piatra...

La Piatra Neamt nu avem de ce sa nu castigam, eu ma tem mai degraba de meciul cu Craiova de etapa viitoare. Aia au facut un blat absolut nesimtit cu Brasovul deci e posibil sa traga tare cu noi iar de autobaza lui Cartu se trece destul de greu.

 •  09 Mai 2015, 06:31

daca nici acum, atunci cand?!

msr_ms
msr_ms  •  09 Mai 2015, 00:27
Postat de rozu pe 08 Mai 2015, 23:50

sunt ai mei de 48 de ani, dar nu-i vad castigand nici la piatra...

nea rozene,nu mai fi pesimist...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează