FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Meciul cu Steaua i-a fost fatal! Hagi a dat afară un jucător de bază

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 18:28

Viitorul a anunțat astăzi că a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu mijlocașul Pablo Brandan (33 de ani).

Decizia i-a aparținut lui Hagi și a venit în urma meciului dezastruos pe care Brandan l-a făcut în etapa trecută împotriva Stelei, scor 2-0.

Argentinianul a comis un penalty din care roș-albaștrii au deschis scorul, iar în minutul 34 Hagi l-a schimbat, iar Brandan a plecat de la stadion. A văzut restul meciului de la cafenea de pe Bulevardul Decebal.

Când antrenorul Viitorului a aflat cele făcute de Brandan s-a enervat foarte tare și a decis să rezilieze contractul cu fotbalistul argentinian, care în trecut a îmbrăcat și tricoul roș-albastru.

"FC Viitorul şi Pablo Brandan au convenit încetarea raporturilor contractuale. Rezilierea s-a produs pe cale amiabilă, astfel că Brandan se desparte FC Viitorul după ce a evoluat în 14 partide în Liga I pentru constănţeni. FC Viitorul îi mulţumeşte lui Pablo Brandan pentru colaborare şi îi urează mult succes în carieră", anunţă site-ul oficial al grupării.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
drakken
drakken  •  19 Noiembrie 2016, 05:13
Postat de gigi_becali_4 pe 18 Noiembrie 2016, 18:47

Clar Brandan a fost blat ! :))) A fost platit de Steaua sa trnateasca meciu ! Asa este , ce ziceti voi fanii echipei FC Dinamo 1948 SA ?

Pai doar a jucat atata timp in cartieru ci0banesc din ghencea.

its1134
its1134  •  19 Noiembrie 2016, 05:06
Postat de fangigi pe 18 Noiembrie 2016, 23:56

Regele blatist trebuia sa dea vina pe cineva pt a mai cosmetiza inca o mascarada rusinoasa! Anul trecut i-a reziliat contractul lui Banel, alt fost fcsbist, acum i-a venit randul argentinianului!

Mda, că era și necesar să "cosmetizeze" ceva după 2 săptămâni în care numai frustrați fără echipă ca tine au zis că a fost blat. Ești chiar prost.

bigdeal
bigdeal  •  19 Noiembrie 2016, 00:16
Postat de vyyllyy pe 18 Noiembrie 2016, 19:48

daweroirl ,bakunin,the.best.judge ,gannicus2014 , copii no liferi , fara viitor ,la varsta de 12 ani stau zi de zi si sufera la ori ce stire despre Dinamo , o sa ***" de atata suferinta pe voi , se vede ca traiti 'n Romania si mentalitatea vostra e de cea mai joasa speta ,pana si Unguri sunt mai civilitati ca voi .

Faza cu " am fost sarac de mic si a trebuit sa muncesc" nu tine. Trebuia sa inveti sa vorbesti corect limba romana pana la varsta asta. Stiu ca esti de alta etnie, dar traiesti in Romania "boss".

Vezi toate comentariile (64)
Comentează