FOTBAL  »  Superliga  »  CUM ȘI-A PETRECUT MARINESCU NOAPTEA DE DUPĂ JOCUL CU CFR

Meciul de pe tavan

Articol de , - Publicat luni, 19 octombrie 2009 00:00

Portarul a plîns în vestiar şi s-a chinuit pînă dimineaţă să adoarmă: "Stăteam în pat şi-mi treceau toate fazele prin cap"


Ieşiri greşite pe centrări, mingi care îi săreau din piept direct în picioarele adversarilor, trei goluri pe conştiinţă. Meciul de coşmar Rapid - CFR 1-4 s-a terminat pentru Andrei Marinescu abia duminică dimineaţă. Noaptea şi-o petrecuse gîndind la dezastrul de pe teren. "Stau în pat. Mă uit pe pereţi, ce altceva mai pot să fac? Aveam contractură, dar am ţinut să joc şi uite cum a ieşit!", a povestit portarul la cîteva ore după partidă.

A plîns
Portarul ajunsese primul în vestiar la final, unde colegii l-au găsit cu lacrimi în ochi. Dintre coechipieri, Cesinha plîngea şi el. Lazăr a încercat să-l încurajeze: "Marine, n-o să te acuze nimeni, stai liniştit. Doar nu te laşi de fotbal că ai greşit într-un meci!". Echipa s-a întîlnit şi cu Copos la sfîrşitul partidei. "Andrei, trebuie să-ţi revii, n-ai ce să faci. Eu nu te consider vinovat", i-a zis patronul lui Marinescu.

Neantrenat
Goalkeeperul de 24 de ani nu s-a antrenat aproape deloc în săptămîna dinainte de CFR. "Mă durea rău piciorul, dar am făcut pregătire doar ca să fiu pe teren, să simt poarta în spate. Doctorul voia să îmi facă infiltraţii sîmbătă, dar am refuzat, mi-a fost frică să nu se agraveze leziunea", a explicat Marinescu.

15 meciuri are Marinescu în Liga I. E la Rapid de 14 ani, dar la un moment dat a trebuit să ia o pauză de doi ani, din cauza unei hepatite

"Am fost acuzat că nu l-am schimbat pe Marinescu la pauză, dar cu cine? Drăghia e un copil de 19 ani, nu puteam să-l bag într-un asemenea moment, poate îi distrugeam cariera"
Viorel Hizo, antrenor Rapid

"100 la sută joacă Bornescu"
Copos a anunţat ieri că Bornescu (29 de ani) va debuta în vişiniu pe Ghencea: "Mircea e un mare rapidist şi acum e al nostru sută la sută şi e gata de Steaua, graţie lui Adrian Mititelu, un om extraordinar. Bornescu mi-a dat un SMS la un moment dat, cu care m-a convins să fac tot ce depinde de mine ca să-l transfer, mi-a scris cuvinte care m-au emoţionat. Nu e adevărat că ar fi gras, e într-o formă excelentă, fiindcă se pregăteşte cu noi de trei săptămîni".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
mich
mich  •  19 Octombrie 2009, 15:47

Hai ca se mai intampla. Oricine poate avea o zi in care sa nu ii iese nimic... Sus, privirea inainte. Daca te uiti inapoi, nu vei progresa.

 •  19 Octombrie 2009, 10:38

curaj Andrei! capul sus ! maine poate fi o alta zi! Nu stiu de ce atata caz!! e DOAR UN MECI! ma bucur pt CFR, imi pare rau pt Rapid! le dotesc succes cu steaua si Dinamo! Ps: oficialilor de la Rapid: nu va mai plangeti atat! nu e cazul! pareti penibili!!!!

 •  19 Octombrie 2009, 08:57

sus capul si la munca andrei marinescu, ti-o spune cineva din cluj, se mai intampla, esti tanar ai viitorul in fata si faci parte dintre cele mai frumoase echipe din campionat, au gresit si alti mari portari czeh, bufon, si au gresit cand erau foarte sus, tu nu ai de facut decat sa inveti din greseli si prin munca sa ajungi acolo unde iti doresti, si sa iti doresti sa ajungi foarte departe... bafta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close