FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN, AZI, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Meciul neamurilor » Duel tată-fiu şi naş-fin la Pandurii - Gaz Metan

Paul Pîrvulescu
Paul Pîrvulescu

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 16:04

Meci între rude, în această seară la Tg. Jiu (ora 18:00, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO). Naşul Ciprian Petre se va bate cu finul Pintilii, iar tatăl Eugen Pîrvulescu cu fiul Paul într-un meci care se anunţă foarte incins.

“Chiara dacă Mediaşul traversează o perioadă dificilă este o echipă de Europa League.Noi venim după un joc pierdut acasă cu Astra şi vrem să ne reabilităm. Ne dorim Victoria pentru a ne menţine în prima parte a clasamentului. Dacă anul trecut Gazul Metan ne-a luat patru puncte sper să se întoarcă roata în sezonul actual”, a afirmat Pîrvulescu senior.

“Gîndul nostru este să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu trei puncte. Avem mare nevoie de puncte pentru a ţine pasul cu plutonul. Tata a început să se obişnuiască cu înfrîngerile în meciurile directe şi sînt sigur că se gîndeşte la revanşă. Va trebui să fim atenţi pentru că vom juca împotriva unei echipe bune,care este pe val şi joacă un fotbal frumos”, a afirmat Paul, mijlocaşul medieşenilor.

“Eu sînt naşul de cununie al lui Pintilii şi sper să fiu naşul său şi în jocul de luni. Anul trecut, cu Bistriţa, am remizat, 0-0, la Tg. Jiu, aşa că acum am un ascendant în faţa sa. Sper să batem pentru că ei au mai multe puncte decît noi”, a completat Ciprian Petre.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  17 Octombrie 2011, 16:06

ce bine ii sta in alb-rosu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează