FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-4

Meciul pierdut categoric de Dinamo în fața Astrei, 1-4, e încă intens dezbătut: "Nu îmi vine să cred că Rednic nu şi-a dat seama"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 11:01

Dinamo a fost umilită pe teren propriu de Astra, scor 1-4, lucru ce a stârnit furia gloriilor dinamoviste.

Ionel Augustin consideră că meciul a fost pierdut din cauza faptului că Rednic nu a știut să reacționeze.

"Meciul s-a pierdut în flancul drept. Nu îmi vine să cred că Rednic nu şi-a dat seama că trebuia să-l schimbe pe Marc cu Rotariu şi să îl retragă pe Hanca fundaş dreapta! Hanca s-ar fi descurcat mai bine fundaş dreapta în combinaţie cu Rotariu, care trebuia să fie titular. Ce înseamnă asta că e obosit întrucât a jucat acum 3 zile la naţională? Păi, dacă juca în Anglia ce mai zicea?!", a spus Augustin pentru Gazeta Sporturilor.

Costel Orac a remarcat și el erorile "câinilor": "S-au făcut multe greşeli cu Astra, nu doar flancul drept improvizat. Ce schimbări aş fi făcut eu la pauză? Greu de spus, trebuiau minimum 5. Chiar mă uitam la feţele jucătorilor la scorul 4-1, nu mai ştiau de ei, erau chiauni".

Cum se apără Mircea Rednic

"Eu știam din iarnă că mai avem nevoie de un fundaș dreapta. Rotariu a acuzat o stare de oboseală, după un volum mare de meciuri, la club și la națională. Am abordat meciul cu o tactică greșită și am pierdut"

"Astra a avut un atacant care a marcat din toate pozițiile, la noi Essombe a rămas singur cu portarul la 0-1 și a ratat. Asta a fost diferența!"

"Am realizat, sper eu, că dacă vom juca așa în continuare nu avem nicio șansă să terminăm pe podium. Iar dacă vrem titlul la anul, trebuie să jucăm altfel"

Citește în Gazeta Sporturilor de azi și în Gazeta Digitală toate acuzele pe care fostele glorii dinamoviste le-au adus echipei după umilința cu Astra.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (35)
reddog_forever
reddog_forever  •  04 Aprilie 2016, 07:52

cand au tras toti, inclusiv fcsb, sa ia urziceniul campionatul in dauna lui dinamo, a fost moral. acum s-au oparit toti. sper sa ii ajute astrei rezultatul. doamne ajuta.

937342923006304
Talpos Mircea  •  04 Aprilie 2016, 00:07

Dinamo - Astra a fost blat. Amuzant este ca un grasan in echipamentul Astrei tot trimitea mingea la portarul advers iar ala si-o baga in poarta. Cica era lunecoasa. Multe sunt Strambe la Dinamo

travka
travka  •  03 Aprilie 2016, 22:44

deci rotariu e obosit la 22 de ani si Pintilii a jucat ambele meciuri ale nationalei si toate din campionat si nu are nimic la 32, pai de ce mai vrei mai Rednic sa va lase Uefa sa jucati? ca acolo jucati mereu din 3 in 3 zile, v-ar trebui lot de 40-50 de jucatori daca tinerii vostri nu pot sa joace 2 meciuri pe saptamana

Vezi toate comentariile (35)
Comentează