FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Nepoata lui Robert Turcescu a cucerit vedeta lui Becali de la FCSB! S-au băgat și în afaceri

Medeea Turcescu, iubita lui Florin Tănase // foto: Instagram @ medeeam +49   FOTO
Medeea Turcescu, iubita lui Florin Tănase // foto: Instagram @ medeeam

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 12:15 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 18:14

Medeea Turcescu, nepoata cunoscutului jurnalist Robert Turcescu, se află într-o relație cu Florin Tănase (26 de ani), fotbalistul lui FCSB.

Într-o postare recentă de pe contul de Instagram, tânăra afișează un look enigmatic. Greu de spus dacă-i cu gândul la FCSB-ist, iubitul ei, sau la afacerea cu haine pentru fete pe care o manageriază, ajutată chiar de „Tase”.

+45 FOTO

Afacerea cuplului Medeea Turcescu - Florin Tănase

În urmă cu câteva luni, mijlocașul ofensiv de la FCSB și iubita lui au investit într-un business vestimentar, de care se ocupă în totalitate Medeea.

  • Fiind pasionată de modă și de fotografie, Medeea a decis să-și deschidă propria afacere. O mare parte din banii investiți la început au venit de la atacantul FCSB-ului, dar acum, odată cu lansarea afacerii, banii vin și din acest business. 
  • Medeea vinde haine, dar și accesorii vestimentare. Momentan afacerea se desfășoară în mediul online, pe Facebook și Instragram, sub denumirea de „Medeea Clothing”.
+45 FOTO

Jucătorul pe care Gigi Becali vrea să-l țină cu orice preț la FCSB

„Tănase nu a avut nicio ofertă. Oricum nu poate să mai plece nimeni, pentru că luăm campionatul. Nu mai vindem, gata tată. Ce facem, uităm de campionat? Eu am marfă de mare lux la academie. Eu am tineri de 15, 16, 17 ani care vor veni în continuu. Simt că vor fi fotbaliști mari. Problema e că trebuie să îmbin, nu poți să îi dau pe toți de 23 și 24 de ani și să rămân doar cu tinerii. Trebuie maturitate, experiență, ca să iei campionatul. Tănase, de exemplu. Dacă văd că are oferte și merge la echipe mici, îi zic «bă Tănase, ia vino mă tată încoace. Cât ai tu salariul? Ia 30.000. Sau 35.000 euro pe lună, rămâi la mine». De un Tănase ai nevoie neapărat”, a declarat Becali la PRO X.

Vezi mai multe galerii foto:

Laura Cremaschi, poveste de dragoste de senzație cu un fundaș al lui AC Milan

Eugenie Bouchard a realizat portretul jucătoarei de tenis perfecte! Ce a spus despre Simona Halep

E posibil așa ceva?! Cum arată acum Ivana, vedeta care slăbit drastic în Survivor 2000: „Sincer? Muream să mănânc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
titiduru22
titiduru22  •  28 Ianuarie 2021, 19:10

Enigmatica foc asta mica :)))

danut1971
danut1971  •  28 Ianuarie 2021, 18:14

cum e coada e si toporul

cocojambo1
cocojambo1  •  21 Iulie 2020, 21:05
Postat de cocojambo1 pe 21 Iulie 2020, 21:04

Botox, silicoane, masaje, si ochii umflati de batarcian. Unde lucreaza, ce a studiet, cu ce contribuie la societate, ce valoare aduce societatii? Stie sa faca ceva util societatii in vreun domeniu? Ne am saturat de toate "Dorobantistele" astea care in afara de *** nu s in stare de altceva. Mare realizare, l a cucerit pe 2 neuroni Tanase al lui *** de la FECESEBEEEEE.

Batracian ....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează