FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO, DUMINICĂ 21:30, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Mediaşul în stare de şoc după Mainz: ”Va fi mult mai lejer cu Dinamo”

Bawab a marcat golul care i-ar putea califica pe medieşeni în play-off
Bawab a marcat golul care i-ar putea califica pe medieşeni în play-off

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 23:37

Jucătorii lui Pustai spun că au fost chinuiţi rău de Mainz. ”N-am mai văzut o astfel de echipă!”, a mărturisit salvatorul Pleşca.

Mediaşul a scos un 1-1 la Mainz, jucătorii spun că efortul a fost cumplit. "N-am mai văzut o astfel de echipă. În România nu există aşa ceva. Sînt foarte puternici, am avut mult noroc să plecăm cu 1-1. Şansele de calificare sînt mai mari acum, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece", a spus portarul Răzvan Pleşca, cel care a reuşit să păstreze neatinsă poarta în repriza secundă.

"Mi-a venit bine şi am lovit-o. S-a dus direct în plasă. Dar am păstrat goluri şi pentru Dinamo. Nu sînt singurul care trebuie felicitat. Echipa a făcut treabă bună la Mainz", a spus, pe de altă parte, marcatorul Bawab.

Jucătorii se tem acum că nu se vor putea reface fizic suficient de repede pentru a da sută la sută contra lui Dinamo. "E diferenţă foarte mare între fotbalul jucat de Mainz şi cel din România. Nu reuşeam deloc să le anticipăm pasele. Vine meciul cu Dinamo, trebuie să ne refacem şi să învingem. Va fi altceva decît la Mainz", a declarat căpitanul Cristian Todea. Returul cu Mainz e programat pentru joia viitoare, de la ora 20:00. Meciul cu Dinamo e duminică, de la 21:30.

"O batem pe Dinamo"
Atacantul Alin Liţu spune că Mediaşul n-a devenit favorită la calificarea în play-off-ul Europa League. "Mainz e o echipă care aleargă enorm. A trebuit să ne ţinem după ei. Am făcut eforturi uriaşe, aşa că merităm acest 1-1. Totuşi, şansele de calificare sînt de 50 la sută. I-am surprins prin determinare, sperăm să o facem din nou cu Dinamo, eu cred că o batem", a afirmat Liţu.

"Dinamo joacă bine în campionat şi va fi greu de învins. Dar cred că vom reuşi să facem acest lucru. Nu poate fi mai greu ca la Mainz" (Cristian Todea, căpitan Gaz Metan)

Reacţii din presa germană:

"După acest 1-1, Mainz este sub presiune. Trebuie să se califice la Mediaş şi are de ce să tremure. Mainz a ratat victoria, deşi oaspeţii au venit fără golgeterul Eric" (Bild)

"Rămîne ca echipa lui Tuchel să încerce la Mediaş să facă pasul spre play-off. Mainz a făcut un duş rece. Un dezamăgitor 1-1" (Allgemeine Zeitung)

"Bawab o face pe Mainz să se îngrijoreze. Gaz Metan a avut un start mai bun după prima manşă, în care a reuşit să egaleze surprinzător" (Kicker.)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
nocturna
nocturna  •  30 Iulie 2011, 17:59

medieseni nu au nici un comentariu si ii respecta pe dinamo .

forza1rapid
forza1rapid  •  30 Iulie 2011, 17:04

E posibil ca Mediasul sa aibe cel mai usor meci din acest sezon acum in etapa a 2 a .!!!

luciano86
luciano86  •  30 Iulie 2011, 16:45

bate gazu' cu 1:0... :)) oare sa pun la pariuri?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează