FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Un medic oferă explicații în cazul CFR Cluj: „Cu siguranță a fost o problemă”

CFR Cluj mai are doar 5 cazuri de COVID-19 +33   FOTO
CFR Cluj mai are doar 5 cazuri de COVID-19

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 11:15 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 19:24

Medicul Adrian Pană a comentat pentru Libertatea situața stranie de la CFR Cluj, unde mai mulți jucători testați inițial pozitiv cu coronavirus au ieșit negativ la următoarele teste.

Opt cazuri care fuseseră pozitive au ieșit negative la testele efectuate ieri. Ei fuseseră testați pozitiv la „Regina Maria", iar „negativul" l-au obținut la o clinică din Cluj. Alți trei fotbaliști depistați pozitiv inițial au primit pe urmă patru rezultate negative la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. 

  • Cine mai e pozitiv la CFR Cluj; Dan Petrescu, Costin Curelea, Cristian Dragotă, Cristian Moldovan, Bogdan Aldea, Cristian Panin Grzegorz Sandomierski, Cristian Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici, Lacina Traore 

„E neobișnuit”

Adrian Pană, medic primar de sănătate publică, a vorbit pentru Libertatea, în emisiunea „Adriana Nedelea la fix”, despre cazurile în care un test este pozitiv și la scurt timp este negativ.

„Este un întreg lanț care trebuie verificat. În primul rând, trebuie văzut dacă persoanelor li s-a recoltat în fereastra în care aceste persoane se încadrau în definiția de caz. Dacă au fost testate pentru că trebuiau testate, atunci să sperăm că recoltarea a fost una corectă, că probele au fost manevrate și prelucrate corect și că testele au o sensibilitatea foarte bună. Până nu se verifică acest lucru e dificil de spus care test au fost incorect. 

A dispărea rezultatul pozitiv de la o zi la alta este, pentru un număr atât de mare de persoane, este neobișnuit! Cu siguranță este vorba de o problemă, fie în manevra de recoltare, fie în manevra de prelucrare, fie în calitatea testelor. Doar un control ar putea spune ce s-a întâmplat.”, a declarat Adrian Pană.

CFR CLUJ. Un medic oferă explicații în cazul CFR Cluj: „Cu siguranță a fost o problemă”
FOTOMONTAJ Stela Tănase

CFR Cluj dă în judecată „Regina Maria" 

CFR are în plan să acționeze în instanță clinica în care au fost depistați pozitiv jucătorii care au devenit negativi pe urmă la testele din Cluj. De la Păun până la restul fotbaliștilor găsiți bolnavi de coronavirus, toți au fost diagnosticați la „Regina Maria". 

Clubul ia în calcul să solicite daune de câteva sute de mii de euro, argumentând cu pierderile pe care le-a suferit fiindcă nu a putut să dispute la timp partidele pe care le avea programate, cu FCSB și cu FC Botoșani. Rezultatele fals pozitive ar fi prejudiciat clubul.

FOTO. Imagini tari de la Astra - CFR Cluj 

+29 FOTO

VIDEO. Cluburile au votat pe cine vor campioană și ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Antanta lui CFR Cluj: Rus-Dâncu-Gușă » Nume grele în spatele șefului campioanei: șpriț ostentativ în hotelul Craiovei și influență din sfera politică

important în carieră » Îl vrea o finalistă de Liga Campionilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
clujcampion
clujcampion  •  28 Iulie 2020, 13:25

Daca asta pune in discutie profesionalismul celor de la Infectioase si Pneumo din Cluj, e cel putin dupa o gura mare de ***.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează