FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FARUL 4-0

Megashow

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2007 00:00

Oltenii au inceput excelent sezonul, dezmembrind echipa Farului

Sezon nou, pretentii vechi. Oltenii au pornit aseara intr-o noua misiune de a obtine titlul, Cupa sau macar un loc care sa le asigure o aventura europeana in vara anului viitor.

Cu nou-venitii Prepelita si Tanasa printre titulari, stiinta a inceput cu emotii intilnirea cu Farul. Senegalezul Mendy a patruns in viteza printre Dorel Stoica si Madalin Ciuca, a sutat periculos de la 12 metri, dar mingea a trecut putin pe linga poarta lui Bornescu. Marinarii si-au facut insa curaj de pomana. Dupa ce s-a dezmeticit, Craiova a atacat in valuri si cazemata lui Gache a cedat. Costea (31) a pus bine latul la un balon pe care Vlas l-a respins in fata, iar Tanasa (40, 43) a finalizat fericit, mai intii cu capul si apoi cu piciorul, doua centrari trimise in fata portii de Costea si respectiv Rose. 3-0 la pauza!

Iuresul juvetilor a continuat si in partea secunda, iar Wobay, Tanasa si Florin Costea au fost cei mai periculosi oameni ai stiintei. Dupa doua ratari uriase semnate de primii doi, leonezul l-a angajat excelent pe atacantul transferat de la FC Arges, acesta reusind hat-trick-ul cu o scarita de mare efect, de la circa 12 metri. Scor-fluviu si show, oferta de vara a oltenilor.

A inceput ieri, s-a terminat azi
stiinta si Farul au jucat aseara, in premiera pentru Liga I, de la ora 22:15. Meciul a inceput ieri si, luind in calcul prelungirile, s-a terminat azi! Initial, partida fusese programata de la ora 18.00, dar, invocind temperaturile ridicate, oltenii au cerut schimbarea si pina la urma aceasta a fost acceptata.

"Impresionant"
Aflat la Craiova spre a inspecta arena "Ion Oblemenco" in perspectiva urmatoarelor meciuri de pe teren propriu ale echipei nationale, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, s-a declarat multumit de ce a vazut in Banie: "Sint impresionat. Auzisem ca s-au facut lucruri bune la stadion, dar nu ma asteptam chiar la asa ceva. E incredibil ce s-a realizat intr-un timp foarte scurt. Asta nu inseamna insa ca am si stabilit ca meciul cu Olanda sa se dispute la Craiova. Antrenorii si jucatorii vor decide, dar eu voi da referinte pozitive". (Justin Gafiuc)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează