FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mehmedovici a început de ieri antrenamentele cu roş-albii: "Doamne ajută!"

Articol de - Publicat duminica, 20 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2011 16:09

Ersin Mehmedovici, 29 de ani, a fost prezentat ieri la prînz de Ioan Andone, după care a efectuat primul antrenament cu echipa roş-albă. Sîrbul a fost reţinut şi ponderat în declaraţii, făcînd afirmaţii decente: "Trebuie să mă pun la punct cu pregătirea fizică, întrucît sînt în urmă. Vreau să mă antrenez cît mai bine, iar atunci cînd domnul profesor sau Mister, nu ştiu cum să-i zic încă, va avea nevoie de mine, să pot să joc fotbal cît mai bine. Mi-aş dori să luăm şi campionatul, Doamne ajută!, sau măcar Cupa României fiindcă am disputat 3 ani la rînd finala acestei competiţii, cu FC Naţional, Poli Timişoara şi Unirea Urziceni, şi n-am cîştigat-o niciodată".

Erau praf la duelurile aeriene
Cel mai înalt fotbalist din lotul "cîinilor" din prezent, 1,97 metri înălţime, Ersin a fost adus şi fiindcă Dinamo a suferit la duelurile aeriene în toamnă. A recunoscut-o şi Andone, o spun şi cifrele. Roş-albii au încasat 12 goluri din 31 în 18 etape de Liga 1 în urma fazelor fixe, o mai veche meteahnă a echipei. Apoi, fundaşii au avut în tur o medie de 9,4 dueluri aeriene cîştigate în faza defensivă, Dinamo fiind pe penultimul loc în acest clasament, doar Victoria Brăneşti avînd procentaj mai slab, 9,1.

"Am vrut un fundaş de talie, iar Mehmedovici e ceea ne doream. Nu este individualist, e teamplayer, şi a dovedit constanţă în România. Sper să scăpăm de emoţii în apărare. Oricum, nu există echipă perfectă, nici Barcelona nu e perfectă, dar sperăm să arătăm altceva decît în toamnă", a comentat Ioan Andone.

Romanticul
Ersin este noul număr 29 de la echipă, vacant după plecarea lui Ousmane N'Doye la Astra. Sîrbul se caracterizează drept opusul senegalezului. "Sînt romantic, sînt un om liniştit, îmi văd de treaba mea. Mai degrabă evit presa, fiindcă sînt un tip reţinut", a spus Mehmedovici. "Ştiu că Ersin este cuminte", a declarat şi Ando.

Morozov, caz închis
Şefii dinamovişti au declarat ieri că, din punctul lor de vedere, au renunţat la varianta de a-l mai transfera pe estonianul Igor Morozov, stoperul de 21 de ani al Levadiei Tallinn. Motivul? "Nu putem să-l aducem doar pe vorbe frumoase, balticii voiau să semnăm mai întîi contractul, apoi Morozov să vină să facă proba medicală. Nu semnăm orbeşte, anticipat unor teste fireşti. Fundaşul trebuia să ajungă de joi noaptea la Bucureşti, n-a făcut-o, aşa că, din punctul nostru de vedere, transferul a căzut", au declarat ieri oficialii "cîinilor".

Ioniţă, Scărlătescu şi Marcu la Urziceni
Trei fotbalişti ai dinamoviştilor urmează să ajungă de săptămîna viitoare la Unirea Urziceni, fiind vorba de fundaşul Marius Ioniţă (19 ani) şi de mijlocaşii Sergiu Scărlătescu (22 de ani) şi Georgian Marcu (22 de ani). Ei vor evolua pînă în vară la ialomiţeni, sub formă de împrumut. Trebuia şi ca Georgian Păun (25 de ani) să vină la Urziceni, însă mijlocaşul refuză plecarea, momentan.

Vlăduţ Munteanu în trend
Mijlocaşul Vlăduţ Munteanu, 30 de ani, a fost impresionat ieri de modalităţile de comunicare şi informare din fotbalul englez, prezentate în Gazeta de sîmbătă, prin care jucătorii primesc date despre adversari pe smartphone-uri. Cum şi fotbalistul are ultimele modele de gadgeturi de la Apple, a mărturisit că şi el aşteaptă pe viitor implementarea acestor lucruri în România: "Aş fi interesat să am toate datele la îndemînă despre cel cu care mă voi confrunta pe gazon. Trăim într-o epocă hightech, trebuie să ne adaptăm la viitor".

INBOX
- Ema Dolha este în pericol să se despartă de Dinamo dacă nu oferă mai repede un răspuns la propunerea de prelungire a contractului scadent în vară. "Trebuie să se decidă, să vedem ce vrea pentru viitor, eu voi păstra trei dintre cei patru portari de acum", a comentat Andone.
- Gicu Grozav, mijlocaşul ofensiv al lui Standard Liege, este pe lista lui Ando. "Mi-a fost propus, să vedem în ce condiţii îl putem aduce", a precizat tehnicianul.
- Roş-albii au astăzi liber, iar de mîine vor pregăti meciul de sîmbătă, din Regie, cu Sportul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează