FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Olandezul care nu exclude posibilitatea de a lua cetățenie română: ”Sută la sută vom învinge Dinamo”. Cine i-a schimbat viața pentru totdeauna

Bart Meijers
Bart Meijers

Articol de , - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 07:50 / Actualizat miercuri, 10 ianuarie 2024 08:31

Bart Meijers este sărbătoritul zilei în lotul Petrolului, 27 de ani. Apărătorul a explicat ce planuri au el și ploieștenii în actuala ediție, cu cine a avut dueluri tari în Liga 1 și ce impact a avut nașterea băiețelului său în viața lui și a soției.

Bart Meijers, 27 de ani azi, este un om esențial în echipa Petrolului, al 2-lea căpitan al "lupilor", după ploieșteanul Valentin Țicu. Batavul este în al 4-lea an al său în orașul lui Caragiale și unul dintre fotbaliștii lăudați frecvent din lotul prahovenilor.

A promovat cu "găzarii" în Liga 1, a fost monitorizat și el pentru un transfer, dar a continuat în echipa ploieșteană. Bart are planuri mari, începând din 20 ianuarie, când este prevăzută reluarea campionatului, Petrolul jucând pe teren propriu contra lui Dinamo.

Fotbalistul pe care Gigi Becali a încercat să-l impună la FCSB a fost propus lui Dinamo » Răspunsul dat de conducerea „câinilor”
DINAMO
Fotbalistul pe care Gigi Becali a încercat să-l impună la FCSB a fost propus lui Dinamo » Răspunsul dat de conducerea „câinilor”

Bart Meijers se gândește la play-off, consideră că a trecut iureșul de la Petrolul

"Vrem să jucăm în play-off, bineînțeles. Suntem toate acolo, aproape, multe echipe, dacă priviți clasamentul. Până acum, am făcut un sezon bun, dar l-am încheiat într-un mod nu prea bun. Acum, am revenit după vacanță, ne-am încărcat pozitiv de Sărbători, iar acum vom reveni.

(care este atmosfera de la echipă după iureșul dintre antrenor și o parte a conducerii?) Noi, jucătorii, nu știm toate detaliile, e greu să-ți exprimi o opinie dacă nu cunoști detaliile. Ceea ce pot spune e că am, avem, o relație foarte bună cu antrenorul, nu e ca și cum am fi jucat rău... Da, a fost un pic haos de Sărbători.

Toți ne antrenăm din greu ca să învingem Dinamo, în prima etapă, cred că a rămas în urmă situația și tot ceea ce a fost de Sărbători.

Da, e adevărat că Dinamo e jos în clasament, dar orice meci are istoria lui în Liga 1, fiecare poate bate pe fiecare. Dinamo este o echipă cu tradiție, club mare, cu suporteri, un alt derby acasă, sunt convins că vom învinge, sută la sută. Va fi OK", a reacționat olandezul.

Sunt în al 4-lea sezon la Petrolul. Îmi plac echipa, clubul, tradiția Petrolului. Sunt fericit că am ajutat la promovare. Stadionul e full, chiar și când vremea nu e bună
Bart Meijers, fundaș Petrolul

Bart Meijers despre liderii din Liga 1: "FCSB e cea mai bună acum. Cele mai tari dueluri le-am avut cu Compagno și cu Matei"

Fundașul născut în Breda, un orășel de 50.000 de locuitori din Țările de Jos, visează să joace cu Petrolul în cupele europene.

"E dficiil dar nu știi niciodată în fotbal. Păcat că nu ne-am calificat mai departe în Cupă. (...) Cred că FCSB e cea mai bună echipă din ligă, cea mai constantă. Un alt derby pentru Petrolul, mă bucur că am avut un rezultat bun cu această echipă (n.red 2-2). Cred că merită să fie pe locul 1.

Cel mai bun atacant cu care m-am confruntat? Compagno, fiindcă e înalt, are un joc bun de cap. Anul trecut, când am jucat cu Sepsi, adversarul a evoluat cu un fals număr 9, Cosmin Matei, am avut ceva probleme. În general, avem o defensivă bună, care-și face treaba", a mai comentat Bart.

Petrolul poate fi mai bună și mai bună de la zi la zi. În unele meciuri, am avut ghinion la finalizare. Dar ăsta e fotbalul, uneori ai nevoie și de noroc. Dar am încredere, avem o formație tare bună. Cred că vom face lucruri mari
Bart Meijers, fundaș Petrolul

Auzisem de Hagi înainte să vin în România. Agentul meu mai are un fotbalist, De Nooijer, așa că știu de Farul mai bine. Îmi pare rău că au dispărut multe echipe de tradiție din această țară
Bart Meijers, fundaș Petrolul

103meciuri a adunat Meijers în tricoul Petrolului, adunând 2 goluri și un assist

Olandezul care se mai vede mulți ani în România: "Îmi place aventura"

Bart Maijers nu știe cât timp va mai sta în România. A povestit Gazetei Sporturilor ce impact a avut țara noastră asupra lui, chiar dacă a mărturisit că a fost șocat la început: "În țara mea, există clasa de mijloc și sunt mașini normale, de exemplu. În România, sunt bogați și săraci, unde e clasa de mijloc? Am văzut Bentley, Rolls Royce și căruțe".

+3 FOTO

Este dispus să mai stea mult timp în România, la Ploiești. "Fotbalul te aduce în situații... Îmi place aventura. Patru ani în Ploiești e cam lung, am jucat și peste 100 de meciuri, e ceva. Poate o să fiu român (cu cetățenie), cine știe (râde)?! Toate opțiunile sunt pe masă", a declarat fotbalistul.

Apreciez la un jucător pasiunea pentru fotbal, devotamentul din muncă și felul de a trata fotbalul, dieta, tot, bla bla bla. Urăsc o chestie: dacă un fotbalist face o greșeală, trebuie să aibă reacție, să încerce să recupereze, nu să adoarmă
Bart Meijers, fundaș Petrolul

Îl apreciez Gattuso pentru pasiunea lui, chiar dacă joacă închizător, iar eu fundaș. Pasiunea din ochii lui, felul de a băga adversarul în sperieți... Mi-au plăcut mereu
Bart Meijers, fundaș Petrolul

Bart Meijers vorbește cu soția în română, uneori: "Cel mic, băiețelul nostru, "the boss", este o binecuvântare, mi-a schimbat viața"

Olandezul se amuză când povește un episod din familia sa.

"Înțeleg și ceea ce mi se spune în limba română, de aceea uneori mă trezesc acasă spunându-i soției, Nathalie: "Hei, ce faci?". Și ea la fel, ne surprindem vorbind în română.

(râde) Știu că aveți femei frumoase, dar eu văd și atât. Nu mă interesează. Avem un copil de care suntem fericiți și binecuvântați. Are 6 luni, în ultima perioadă ne-am bucurat de această experiență. Pașii pe care-i face... El doarme de la 10:00 seara până la 7:00-8:00 dimineața.

Nu plânge, poate doar atunci când e foarte obosit. Suntem foarte norocoși.

Da, mi-a schimbat viața pentru totdeauna! Jucam fotbal pentru mine, mai mult decât pentru familie, soție. Iar tot ceea ce fac eu acum este pentru el, este în top, el este "the boss". E ciudat cum un copil îți schimbă viața într-un mod pozitiv", a explicat proaspătul tătic.

Citește și alte știri:

VIDEO + FOTO Dinamo - Genclerbirligi 1-1. „Câinii” au remizat în primul amical al iernii » Cum au jucat elevii lui Kopic

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Cum a fost când noua achiziție din SuperLiga a dat mâna cu Maradona, apoi cu Mourinho: „Diego a venit cu tancul la meci!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
brilliantmind
brilliantmind  •  14 Ianuarie 2024, 17:51
Postat de Mandpv pe 10 Ianuarie 2024, 20:51

Unde traiesti..?!Milioane de familii cu venituri de peste 2400 de euro?!!

am spus milioane de romani si familie,combinat. spre exemplu cel mai prost platit judecator ia 2400 de euro. ala este o persoana. si sunt familii,care castiga impreuna 2400 de euro,este o alta entitate. sunt 3 persoane dar 2 venituri. daca sunt 800 de mii de venituri de cel putin 2400 de euro per familie/persoana,asta inseamna automat spre 2 milioane de persoane efectiv.

istet10
istet10  •  10 Ianuarie 2024, 22:15
Postat de megamind1 pe 10 Ianuarie 2024, 15:47

din pacate avem o clasa de mijloc mult prea mare. acum depinde si ce intelegi tu prin clasa de mijloc. o persoana sau familie care are venituri lunare de peste 2400 de euro face parte din clasa de mijloc fara probleme. in situatia asta sunt milioane de romani aka familii in care sotul si sotia castiga impreuna cel putin 2400 de euro lunar. deci avem o clasa de mijloc mult prea mare fatza de ce meritam.

Milioane? Ba, ca nu ai descoperit majusculele putem admite, ca esti lenes. Dar prostia asta cu milioane ... Esti capabil sa citesti niste statistici? Ca poti afla cati minori exista, cati pensionari amarati exista, cate MILIOANE au salariul minim pe economie. De aici socotesti cate milioane sunt susceptibile de 2400 euro /luna. 1200 euro=6000 lei. Cate salarii nete crezi ca ating valoarea asta?

Mandpv
Mandpv  •  10 Ianuarie 2024, 20:51
Postat de megamind1 pe 10 Ianuarie 2024, 15:47

din pacate avem o clasa de mijloc mult prea mare. acum depinde si ce intelegi tu prin clasa de mijloc. o persoana sau familie care are venituri lunare de peste 2400 de euro face parte din clasa de mijloc fara probleme. in situatia asta sunt milioane de romani aka familii in care sotul si sotia castiga impreuna cel putin 2400 de euro lunar. deci avem o clasa de mijloc mult prea mare fatza de ce meritam.

Unde traiesti..?!Milioane de familii cu venituri de peste 2400 de euro?!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează