FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Mendez, Silva şi Paunovici vor semna, Astra negociază şi pentru Senin

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2010 00:00

Ploieştenii continuă campania de achiziţii. Atacantul Diego Silva (22 de ani), fundaşul central Marcelo Fabian Mendez Russo (28 de ani) şi mijlocaşul Ivan Paunovici (23 de ani) vor semna contracte cu gruparea pregătită de Nicolo Napoli. Cei trei se antrenează deja sub comanda tehnicianului italian.

O altă ţintă a Astrei este Adrian Senin (foto), de la FC Braşov. Conducerile celor două cluburi negociează deja, iar fotbalistul ar putea semna zilele viitoare.

"Avem mare nevoie de atacanşi şi de fundaşi laterali. Am 26 de locuri disponibile pentru Antalya, dar jucatorii trebuie să mo convingă că merită să joace. Sîmbătă vom avea un joc şcoală pentru a vedea pe cine mă bazez, dar voi mai testa şi în Antalya alţi jucători", a spus Napoli.

Tehnicianul a urmărit în Italia mai mulţi jucători, dar a renunţar la transferuri din cauza preţurilor piperate. "Sînt prea scumpi şi cer salarii de 10.000 de euro pe lună, contracte ce nu pot fi susţinute de Astra",a explicat Napoli. 

Atacantul Diego Silva (22 de ani), a evoluat la River Plate în Uruguay şi este internaţional de tineret, fundaşul central Fabian Mendez Russo (28 de ani), vine de la Montevideo Wanderers în Uruguay, iar mijlocaşul Ivan Paunovic (23 de ani) este de la FC Srem (Serbia), a evoluat la naţionala U21 şi a fost în probe la CFR Cluj.

Pe lista lui Napoli se mai află fundaşul lateral Alvaro Dario Alonso (28 de ani), de la Rampla Juniors în Uruguay), atacantul argentinian Luis Angel Vildozo (28 de ani),de la Union San Felipe (Chile), portarul Jimmy Nicolas Schmidt Vallejo (28 de ani), de la Central Espanol (Uruguay)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close