FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 2-1

Mendoza e liber de contract şi cere 200.000 pe sezon!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Liber de contract după despărţirea de gruparea turcă Dyarbakirspor, peruvianul Andres Mendoza este vizat de mai multe formaţii din prima ligă mexicană, dar şi de Sporting Cristal, echipă la care a debutat în fotbalul profesionist.

Mijlocaşul solicită un contract de peste 200.000 de euro pe sezon, acesta fiind şi principalul impediment în calea concretizării uneia dintre propunerile pe care le are.

Mendoza, 32 de ani, a evoluat pentru Steaua în returul ediţiei 2007-2008 din Liga I şi a reuşit să se impună drept unul dintre cei mai buni pasatori din campionat. Peruvianul a marcat de două ori şi a oferit nu mai puţin de 8 assisturi în cele 15 partide pe care le-a disputat în tricoul roş-albaştrilor.

Crezi că ar fi o soluţie pentru mijlocul Stelei?

2 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Mendoza în cele 15 jocuri pe care le-a disputat pentru Steaua

6.33 este media notelor obţinute de peruvian în Gazeta Sporturilor, fiind al treilea după Robinson Zapata şi Mirel Rădoi în sezonul 2007-2008

"Bogdan Stancu ar fi cel mai bun atacant din campionat dacă ar avea mijlocaşi care să-l ajute în spate"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
 •  17 Mai 2010, 14:39

Buna ziua tuturor,cum puteti propune un jucator ca:Mendoza la Steaua,STEAUA este in Romania,nu in tarile arabe,propunetil pe Mendoza acolo,incetati cu critica la clubu STEAUA,tot ce sa intamplat la Steaua este din cauza lipsei de valoare a menegerului sportiv.Steaua daca nu va transfera fundasi si mijlocsi la creatie va privi Chempions Ligue la TV,imi pare rau ca spun asta dar asta e adevaru.o zi buna

julesverne
julesverne  •  11 Mai 2010, 14:51

Nu. Nu ar fi o solutie, asa cum nu ar fi niciun jucator de pe lumea asta. Un jucator inseamna carpeala. Acum la Steaua e nevoie de un plan clar, nu de adus jucatorul x sau jucatorul y.

 •  11 Mai 2010, 14:46

Becali TREBUIE sa aleaga 1.PRESEDINTE-CONDUCATOR ,iar Dinu Vama este o solutie buna,sa vada cum sta pe bune cu banii dispusi sa-i puna la bataie iar mai departe dorinta stelistilor e ca pe Becali sa nu-l mai vada la tv,sa o faca altii care se pricep, pentru ca el,Becali,s-a facut de ras si-a batut joc de banii lui si de jucatori, la asta se pricepe.Sa fie ca Bucsaru sa-l mai vad DOAR la terminarea campionatului si natunci publicul va decide daca merita sau nu aplauze . Deocamdata merita .....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează