LIGA 1  ·  PANDURII TÂRGU JIU - STEAUA 0-1

Merg ceas

Articol de - Publicat duminica, 09 martie 2008 00:00

Steaua a mai trecut o probă şi rămîne în cursa pentru primul loc, în vreme ce gorjenii au jucat frumos, dar şi-au grăbit alunecarea în Liga secundă

Cel mai recent episod din serialul "Bătălia pentru titlu" a fost mai plin de suspans decît ar fi crezut steliştii. Explicaţia? Neagoe a revenit la Tîrgu Jiu şi a schimbat armata de mercenari portughezi pe echipa de băştinaşi cu care juca în semifinalele Cupei în sezonul trecut. Alb-albaştrii au fost iar ţîfnoşi, greu de depăşit, şi au făcut ca drumul formaţiei lui Lăcătuş spre detronarea liderului să semene cu călătoria hobiţilor din Stăpînul inelelor, periculos şi plin de capcane.

Fără ajutor de la sud-americani
Trioul magicienilor care trebuia să înlăture piedicile, Dayro-Pepe-Mendoza, a părut sleit de puteri. Lăcătuş l-a distribuit pe Mendoza în dreapta, gîndindu-se că nu de centrări avea nevoie de la peruan, ci de pătrunderi în zona centrală, încheiate cu aceleaşi execuţii fantastice, cu piciorul stîng care îngenunchease Clujul. Numai că fostul fotbalist al lui Bruges s-a întîlnit rar de tot cu mingea. Şi pentru că gorjenii l-au păzit ca pe duşmanul numărul 1, dar şi din cauza colegilor săi. Faţă de echipa de acum o săptămînă, în locul lui Dică a fost inutilul Nicoliţă, iar Rădoi a fost folosit în linia de mijloc, însă căpitanul a coborît mai des între fundaşii centrali decît a pasat vertical.

Lovitura lui Petre
Precauţia lui Mirel a fost şi provocată. De "capul" lui Iordache, scos de Zapata (6), de bara lui Vasilache (38) şi de ratarea uriaşă a lui Stîngă, care a tras peste din 16 metri (57). Gorjenii s-au întrecut în ratări şi au fiert Steaua într-un cazan cu smoală vreme de o oră, pînă cînd zeii fazelor fixe i-au îmbrăţişat iar iubitori pe roş-albaştrii.

La o lovitura libera executata de Dayro Moreno de pe stinga, Mingote a respins în faţă mingea reluata de Habibou, iar Ovidiu Petre, cel mai bun dintre stelişti aseară, a răpus Pandurii şi şi-a ţinut echipa pe drumul pe care e urmărită CFR. Clujul priveşte de sus în continuare, dar hobiţii României se caţără cu disperare săptămînă de săptămînă spre muntele vrăjit al Ligii Campionilor.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (161)
 •  09 Martie 2008, 20:55

RATATI..........CUM draq sa mearga steaua bine cand bandurii a dominat un meci intreg stelisti ratati va mandriti k ati castigat pe spatele unei faze fixe k intotdeauna k mai mult de atat nu sunteti in stare ratati si astia de la gsp care va pupan cur pe voi.MUIE ALEXANDRU TUDOR MUIE STIAUA MUIE CFR.............MUIE TUDOR DIN ROMANIA!!!

 •  09 Martie 2008, 19:49

sokeres? inferiorus miticus? sopines o kar? csajoltu? mishto! sokeres huh? sopinen o kar kalo? mishto

 •  09 Martie 2008, 19:47

sokeres miticos? buci-cur-eshtius miticisticos? pesman ando kar? sopines bucicurestios? mujes olahus inferiorius? sokeres?

Vezi toate comentariile (161 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial
Eurosport
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
19:55 Europa League
Leverkusen Rangers
Digi 2, Look Plus, Telekom 1
19:55 Europa League
Sevilla - AS Roma
Digi 1, Look Sport, Telekom 2
22:00 Europa League
Wolves - Olympiakos
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 Europa League
Basel - Frankfurt
Digi 4, Look Sport, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1