FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Merge în Elveţia

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iulie 2008 00:00

Coman nu şi-a prelungit contractul, dar pleacă astăzi în cantonament.

Rapid va avea portar în El­ve­ţia. Dani Coman face astăzi de­plasarea la Anzerre, deşi si­tuaţia lui nu s-a limpezit nici ieri. Goal­keeperul a avut aseară o dis­­cuţie cu Grigore Sichitiu, după an­­­tre­nament. “Mergi în can­to­na­ment, după care vedem ce va fi” a fost me­sajul pe care i l-a transmis directorul general-adjunct.

Coman nu a semnat pre­lun­girea contractului său, care expiră în vara anului viitor. Oferta pe care a declinat-o internaţionalul i-ar adu­ce un milion de euro în toţi cei patru ani de angajament, plus pri­me spe­cial. În primul sezon, Dani ar primi 220.000 de euro, sa­lariul ur­mînd să crească după aceea cu cîte 20.000 de euro de la an la an.

După ce au hotărît să-l pri­mească pe Coman în avionul de Elveţia, giuleştenii au rezolvat şi situaţia lui Ovidiu Herea. Îm­pru­mu­tat vara trecută, mijlocaşul a stat ieri în tensiune, pentru că era la un pas de a ajunge înapoi la Progresul, chiar în ziua în care colegii lui alb-vişinii pleacă în tur­neul de pre­gă­tire. Copos şi Ma­rian Dodu, pa­tro­nul “ban­ca­rilor”, au ajuns la un con­sens aseară: Rapid plăteşte 500.000 € şi-l are pe Herea, ur­mînd ca gruparea din Cotroceni să mai în­caseze 30 la sută din va­loa­rea unui even­tual nou transfer.

“Coman trebuie să aibă măsură, să aprecieze corect oferta noastră. Ce altceva aş putea să-i propun, hotelurile mele?!”
George Copos acţionar Rapid

“Îl iubesc pe domnul Copos! E unul dintre cei mai abili oameni din fotbalul românesc, de aceea ne-am înţeles încă o dată”
Ana Maria Prodan impresar Herea

Şase jucători out!

Rapid pleacă azi în Elveţia fără 6 fotbalişti: Ionuţ Stancu, Vasco Matos şi Mugurel Buga, puşi pe liber în urmă cu o săptămînă, şi Lucian Burdujan, Emil Dică şi Ştefan Grigorie, anunţaţi aseară că nu mai fac parte din lot.

Pleacă azi

Maftei şi compania decolează astăzi spre staţiunea Anzerre, din Elveţia. Rapidiştii vor petre­ce două săptă­mîni în cantona­ment şi vor reveni în ţară pe 15 iulie. În Ţara Cantoanelor, elevii lui Peseiro vor disputa patru jocuri de verificare: FC Sion (5 iulie), Neu­cha­tel Xamax (9 iulie), Partizan Belgrad (12 iulie) şi Beitar Ierusalim (14 iulie). Dintre oficiali, Grigore Si­chi­tiu şi Cristian Costache vor însoţi echipa.

Săpunaru la Catania?

Walter Zenga nu se mulţumeşte doar cu Nicolae Dică, ci îl vrea şi pe Cristian Săpunaru la Catania! “Din lista care îi mai conţine pe Nicoliţă şi Lobonţ, Zenga insistă cel mai mult pentru Săpunaru. FC Porto a oferit deja 3,5 milioane de euro pentru fundaşul dreapta român, sperînd să-şi distrugă concurenţa”, scriu italienii. Campioana Portugaliei vrea să renunţe la Adriano şi Joao Paulo Andrade, fotbalişti doriţi de Rapid, şi speră să-l obţină pe Săpunaru ca monedă de schimb pentru cei doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează