FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO „Mergi la Craiova?” » Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf la revenirea în România

Laurențiu Reghecampf, la plecarea de la aeroport +4   FOTO
Laurențiu Reghecampf, la plecarea de la aeroport

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 13:37 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 14:34

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a revenit astăzi în România. Tehnicianul ar putea semna cu CS Universitatea Craiova, dacă oltenii vor reveni cu o ofertă mai bună.

Ultima dată „principal” la Al Wasl, Laurențiu Reghecampf nu și-a găsit alt job din octombrie, când a fost demis de clubul din Emiratele Arabe Unite. Acesta a tratat cu Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, dar negocierile au ajuns la un impas când a venit vorba despre salariu: propunerea oltenilor nu l-a mulțumit pe antrenor.

Laurențiu Reghecampf, la aeroport

Laurențiu Reghecampf nu exclude totuși o colaborare cu Rotaru la Craiova, însă așteaptă o propunere mai consistentă din Bănie. Astăzi, antrenorul a fost zărit la aeroportul din Otopeni alături de Anamaria Prodan, soția sa, și de Laurențiu jr., fiul cel mic. Întrebat de reporterul GSP dacă va semna cu Craiova, Reghe a fost misterios: a zâmbit complice, dar nu a oferit vreun răspuns.

Între timp, Craiova va continua în acest retur cu Corneliu Papură pe bancă. Actualul antrenor al „juveților” este criticat din toate părțile pentru jocul prestat de echipa sa. După 16 etape, CS U Craiova ocupă locul 2 în Liga 1, cu 33 de puncte, unul sub liderul FCSB, care are un meci în minus față de olteni.

Citește mai multe știri din Liga 1:

BRR! Speriați de ger, căpitanii din Liga 1 au cerut reprogramarea meciurilor! Ce partide ar putea fi amânate

FCSB revine în țară după cantonamentul din Antalya » Momentul adevărului: carantină sau tratament special?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ares2024
ares2024  •  14 Ianuarie 2021, 18:44

Regheblat si ofertele ...nenumarate !

109843526893784
Aurel Radulescu  •  14 Ianuarie 2021, 16:19

Nu cred,ca Reghe face minuni,poate ceva mai bine decat cu Papura(catastrofa). La Craiova trebuie reconstructie si restructurare , ori asa ceva poate Multescu stie sa faca asa ceva,desi e cam in varsta. E coplicata situatia la Craiova si e ratat si acest campionat.

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  14 Ianuarie 2021, 16:14

Nu cred ca Reghecampf este vreun mare antrenor,dar oricine ar fi mai bun decat Papura!Cum poti sa-i ai la indemana pe Neagoe si Sandoi si tu sa-l tii pe Papura?Papura te predispune si pe tine,ca spectator,la somn!Craiova doarme pe teren!Fotbalisti care altadata te incantau,dorm pe teren,parca sunt impiedicati!Cel mai urat meci pe care l-am vazut in viata mea,intre doua formatii de liga 1,a fost cel cu Sepsi si vinovata a fost Craiova.Cu FCSB-ul nu au avut nicio sansa si au pierdut rusinos,fiindca s-a vazut clar ca nu sunt pregatiti pentru a putea castiga.Daca Rotaru vrea sa-si bata joc de echipa si de noi,va trebui sa se desparta de CSU Craiova si sa-si faca echipa lui si a familiei lui,dupa stilul lui Mititelu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează