FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mesaj de după gratii » Ce i-a transmis Mihai Stoica lui Laurenţiu Reghecampf după plecarea de la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 26 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 20:32

Mihai Stoica a trimis un mesaj din penitenciarul Rahova, postat de apropiaţii săi pe contul său de facebook. Managerul Stelei a explicat de ce a plîns în faţa judecătorilor săptămîna trecută şi i-a transmis un mesaj special lui Laurenţiu Reghecampf, în discuţii Al Hilal.
Citeşte şi: Mihai Stoica a izbucnit în plîns în faţa judecătorilor: "Sînt disperat!" » Ce a decis Curtea de Apel

”Situaţia din sala de judecată de vineri, intens dezbătută şi pe alocuri exagerată, a fost generată de fireasca descărcare nervoasă a unicului meu copil, pe care-l iubesc şi pentru care trăiesc. Astfel, pentru cîteva secunde, n-am reuşit să-mi cenzurez emoţiile.

Nu a fost un semn de slăbiciune, nu am încercat să sensibilizez pe cineva, a fost - cred eu - o reacţie normală. De la începutul acestui proces şi pînă azi, la aproape 3 luni de la inexplicabila mea condamnare, am dorit discreţie, nicidecum fals dramatism. Discreţie şi judecată dreaptă.

Mulţumesc tuturor celor - din ce în ce mai puţini - care mi-au rămas alături.

P.S. Mister Laurenţiu Reghecampf, te îmbrăţişez şi îţi urez să cîştigi eventul la anul, oriunde vei fi. Ai cîştigat trofee, respect şi un prieten. Îţi multumesc pentru tot”, a fost mesajul lui MM Stoica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
banutzu2003
banutzu2003  •  27 Mai 2014, 10:40

Ba, ce sa zic, numai zic nimic. Scrie frumos (lizibil) si are plicuri mari pentru scrisori de le trimite neindoite.

truck.driver
truck.driver  •  27 Mai 2014, 08:49
Postat de mateuts37 pe 27 Mai 2014, 07:00

Disperatulsi mI_Iierea naibii, dar cand isi batea propriul suporter era feroce, sau cand shutea bani si construia averi in mod ilicit pe care apoi i-a dat sotiei prin divort i-a convenit. As dori sa vad o poza cu MiMi dupa gratii si daca se poate imbracat in zeghe va rog (merge asortat si cu o bila la picior))) fie si facuta la fotoshop. MiMi un prefacut care-si merita soarta de a sta in celula, de a manca terci si arpacas, de a face dush de maxim doua ori pe saptamana si de a se iubi cu barbatii.

numai un moldovean prost isi putea pune un avatar ca al tau ...

zizu
zizu  •  27 Mai 2014, 07:59

daca infumuratul asta a castigat ...TROFEE....(astea 2 ale lui) si atata l ridicati in slavi,pai numai de la noi sunt o duzina de antrenori care intradevar au castigat muuuulte trofee,astora ar trebui sa le faceti muzeu....

Vezi toate comentariile (45)
Comentează