FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mesaj dur al Peluzei Roș-Albastre pentru jucătorii Stelei: "Dragă Denis, știi vorba lui Lăpușneanu?"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 10:34

Reprezentanții Peluzei Roș-Albastre au transmis ieri un nou mesaj jucătorilor Stelei, nemulțumiți fiind de faptul că elevii lui Laurențiu Reghecampf îi ignoră pe suporteri cu fiecare ocazie.

"Dragă Denis, azi nu e vorba despre momentul greu. Nu e vorba nici măcar de înfrângerile consecutive în fața rivalei de moarte. E vorba despre atitudine. De atitudinea unora dintre voi. Atitudine observată și la bine și la greu. Dar, mai ales la greu!

La meciul trecut ați venit 2(doi) la gard, să ne salutați. La Mioveni, la Mediaș, nici măcar ăia 2 nu au venit! Enache ne salută din mers și ne-a transmis că el nu are ce să vorbească cu noi. Pe alții i-am văzut doar de la distanță. Sunt și excepții aici: Niță, Tamaș, poate chiar și tu. 

(...)Păi, dragă Denis, știi vorba lui Lăpușneanu? Ei bine, aici nu se aplică! Dacă voi nu ne vreți, nici noi nu mai venim. Suntem înjurați de unii că venim să vă susținem, ne-am certat cu prieteni pentru voi, am devenit peste noapte «vânduți» ca să vă susținem.

Și, voi? Ați fi putut măcar să încercați să ne «cumpărați» cu respect! Dar, e greu", a fost mesajul transmis de Peluza Roș-Albastră prin intermediul unei rețele de socializare. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
samertx
samertx  •  05 Martie 2017, 17:12
Postat de khal_37 pe 05 Martie 2017, 16:00

Lasa ca aveti voi...88 de bilete vandute la partida cu colega de partid csu craiova...voi aveti suporteri DOAR la partidele cu STEAUA...in rest sunteti varza!!! Si astra are mai multi fani ca voi.

Căluțule, cine te călărește, metre? Îți bagă pinteni în coaste? Nu crești în valoare, metre! :))

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Martie 2017, 16:38

O,a început mârțoaga a necheza!La Mioveni n-ați mers mă la gard să salutați suporterii?N-au venit că le-a fost rușine de ce-au făcut Nilă,Gugu și Boboc pe teren

khal_37
khal_37  •  05 Martie 2017, 16:00

Lasa ca aveti voi...88 de bilete vandute la partida cu colega de partid csu craiova...voi aveti suporteri DOAR la partidele cu STEAUA...in rest sunteti varza!!! Si astra are mai multi fani ca voi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează