FOTBAL  »  Superliga  »  SALARII

Marius Șumudică, către cluburile care au tăiat salariile jucătorilor: „Chiar nu vă înțeleg!”

Dinamo și FCSB au redus salariile jucătorilor +49   FOTO
Dinamo și FCSB au redus salariile jucătorilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 22:19

Marius Șumudică (49 de ani) a vorbit despre situația din Liga 1 și despre cluburile care sunt afectate de suspendarea competiției interne.

Antrenorul turcilor de la Gaziantep spune că este împotriva tăierilor salariilor jucătorilor și a criticat cluburile care au luat această măsură, spunând că echipele au cheltuieli mai mici în această perioadă.

„Cei din Turcia nu au luat nicio măsură. Nu ni s-a propus înjumătățirea salariilor. Nu cred că se va pune problema să se întâmple asta aici. 

Eu nu înțeleg situația din România. Văd că se pune mare accent pe înjumătățirea salariilor, dar nu înțeleg asta, cu tot respectul pentru patronii de club. Aș vrea să mă documentez mai mult. Ce cheltuieli are un club în momentul de față? Nu organizează meciuri, nu plătește securitate sau utilități, nu se aprinde nocturna, Ce cheltuieli sunt atât de mari? Când ești în competiție apar cantonamente, deplasări, bonusuri pentru jucători, salarii. De ce ne speriem în acest moment? 

Spunem că ajungem să dăm 2.000 de lei salarii. Ce cheltuieli are o echipă? De ce să dispară echipe? Bănuiesc că există un buget lunar sau anual. Dar acum nu știu ce cheltuieli sunt la o echipă? Nu te antrenezi. Pe cine plătești? Pe ăla care-ți udă terenul? Pe ăla care plătește baza?”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Jucătorii din Liga 1 iau atitudine! Ședință de urgență: „Vor bani din drepturile TV”

EXCLUSIV. De ce e Liga 1 nevoită să reia acest sezon: eAD Interactive, deținătorul drepturilor TV, dezvăluie clauza din contractul cu LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
amicu
amicu  •  13 Aprilie 2020, 08:57
Postat de forza_csms pe 12 Aprilie 2020, 23:16

Sumudica, esti prost. Te credeam baiat destept. Pai cum ce cheltuieli au, ba? Pai salaririile de mii de euro jucatorilor + staff, fara sa produca nimic. Bani din televizare, nu. De la sponsori nu, ca nu au de unde. Din vanzari de bilete, nu. Si atunci de unde naiba vrei sa plateasca, daca nu produc nimic?

Depinde cum au contrcatele cu sponsorii, facute. Iar de banii de bilete, e o gluma prosta, nu? Oare cati bani face iasul tau din vanzarea de bilete?? :)) Pai din ce cauza nu produc, din cauza jucatorilor? Au zis jucatorii: De maine nu mai venim la munca?

forza_csms
forza_csms  •  12 Aprilie 2020, 23:16

Sumudica, esti prost. Te credeam baiat destept. Pai cum ce cheltuieli au, ba? Pai salaririile de mii de euro jucatorilor + staff, fara sa produca nimic. Bani din televizare, nu. De la sponsori nu, ca nu au de unde. Din vanzari de bilete, nu. Si atunci de unde naiba vrei sa plateasca, daca nu produc nimic?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează