FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Mesaj emoționant al unui fost fotbalist de la Steaua: "Domnul Țopescu mereu avea o vorba bună pentru fiecare" » Cum i-a făcut pe jucători să plângă

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 14:13

Cristian Țopescu, fost comentator sportiv a murit marți, la 81 de ani.

Nana Falemi, fost mijlocaș la Steaua, a postat pe Facebook un mesaj emoționant despre Cristian Țopescu și a povestit cum îi ajuta pe jucători.

"O perioadă domnul Țopescu s-a ocupat de comunicare la clubul Steaua. Era prin anul 2001, dacă nu mă înșel. Venea deseori la vestiare, uneori și la ședintele dinaintea meciurilor mai tari. Avea mereu o vorba bună pentru fiecare și ținea mult să fim o echipă, să muncim împreună.

Ne-a dus odată la cinema, să vedem un film despre care ne spunea că trebuie să-l vedem. Eram foarte curioși și pentru că era alegerea lui nea Cristi, vă dați seama că a fost super impresionant, super motivant. Ne-au dat lacrimile în sala de cinema!

Cel mai bun jurnalist sportiv și om de televiziune pe zona sport pe care l-am cunoscut. Se simțea de la o poștă că iubește sportul și iubește sportivii. Sper ca într-o bună masură, iubirea, talentul și pasiunea din el să se fi transmis și să-i îmbogățească pe cei din jurul său. Drum bun, nea Cristi!", a fost mesajul fostului mijlocaș stelist.

Citește și: 

Vezi și: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează