FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaj pentru Stoican, după plecarea vedetelor lui Dinamo: ”Descurcă-te cu ce ai!”

Curtean şi Luchin au făcut deja primul antrenament la noua echipă, Botev Plovdiv, dar Stoican a fost anunţat că nu va primi înlocuitori pentru posturile pe care cei doi le-au lăsat libere
Curtean şi Luchin au făcut deja primul antrenament la noua echipă, Botev Plovdiv, dar Stoican a fost anunţat că nu va primi înlocuitori pentru posturile pe care cei doi le-au lăsat libere

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 ianuarie 2014 22:29

Conducătorii n-au în plan să aducă vreun fundaş la echipă după transferul lui Luchin, aşa că se va ajunge la planul B, promovarea tinerilor, sau la planul C, dacă va fi nevoie, ”retragerea” lui Thicot.

Gata, Luchin a fost direcţionat către Botev Plovdiv, s-a scăpat şi de Curtean, şi de salariile mari ale celor doi, 21.000 de euro însumat pe lună, însă Dinamo nu caută fundaş în locul internaţionalului român!

"Va trebui să te descurci cu ce ai şi să promovezi dintre tinerii pe care i-ai lăudat în diverse ocazii" a fost mesajul şefilor din Ştefan cel Mare către Flavius Stoican.

Soluţii în "haită"
Antrenorul va miza în amicalele iernii pe sudarea cuplului de fundaşi centrali Durimel - Dragoş Grigore, aşa cum avea de gînd chiar dacă mai rămînea Luchin. Variante de rezervă sînt Asanovici, 22 de ani, croatul revenit după împrumutul la Corona, şi Nedelcearu, 17 ani, promovat de la echipă secundă.

Ambii sînt soluţiile de avarie dacă se va întîmpla ceva - suspendări sau accidentări - în cazul lui Durimel, 23 de ani, şi Grigore, 27 de ani. Şi Viorel Lică, 17 ani, rămîne în calculele primei formaţii, chiar dacă va continua să joace pentru Dinamo II.

Există şi un plan fantezist. "Dacă ajungem la ananghie şi nu ne vom putea baza pe vreunul dintre fundaşii centrali, Thicot poate fi retras ca stoper din zona mediană a terenului. Va fi folosit în centrul defensivei în Antalya, la antrenamente şi la meciuri", au comentat roş-albii.

I-a luat jucătorii
Flavius Stoican a aflat despre plecarea lui Luchin şi a lui Curtean în Bulgaria din informaţiile oferite pe site-uri. "Tehnicianului i s-a spus că jucătorii vor merge doar să rezolve ceva la Plovdiv, că nu e ceva sigur, dar că ar fi bine să nu-i pună pe lista pentru cantonament. Lui Stoican nu i s-au oferit explicaţii, totul a fost rapid şi discret", au comentat dinamoviştii.

"Nu sînt genul de om să mă plîng că a plecat un jucător sau altul ori că nu mi s-a adus vreunul. Pot merge mai departe şi fără Luchin, şi fără Curtean" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Azi pleacă în Antalya
"Cîinii" pleacă astăzi în cantonamentul din Antalya, unde vor sta în perioada 13-24 ianuarie la hotelul Kaya Riu. Dinamo va juca trei partide amicale cu Qarabağ FK (Azerbaidjan) şi cu FK Rubin Kazan (Rusia), ambele pe 19 ianuarie, şi ultima partidă pe 23 ianuarie, cu FK Chernomorets Odessa.

Lotul pentru Antalya
Portari: Bălgrădean, Naumovski, Samoilă
Fundaşii: D. Grigore, Durimel, Bărboianu, L. Rus, S. Filip, Asanovic, Grecu, Nedelcearu, An. Radu
Mijlocaşi:
Boubacar, C. Munteanu, Elton, Thicot, C. Matei, Rotariu, Cioinac, I. Şerban, V. Lazăr, D. Buia, Diakhate
Atacanţi: Thomas, Ţucudean, Bilinski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
cainerrosu
cainerrosu  •  14 Ianuarie 2014, 10:22
Postat de polistul68 pe 13 Ianuarie 2014, 15:05

Nu s-au gindit cei care vor efectiv sa faca ceva..dar la noi, se merge pe principiul...vin, praduiesc tot ce e de praduit...si apoi dispar, spun ca nu mai am bani, ca m-i s-au pus bete in roate, etc, etc....vezi si cazuri similare...

La Dinamo e o gaura de 10.000.0000 euro care trebuie astupata ! Plus sa ai o echipa care trebuie platita ! Se baga cineva ca Negoita vrea sa cedeze 50 % ?

reddog27
reddog27  •  14 Ianuarie 2014, 04:55

ce SARACIE esti neamule...........si vrei echipa galonata......ce faci fraiere cu echipa asta-n cupe? te faci mai rau de cacao decat sa facut dinamo cu nentori.dar ma rog in romanica nu se vede nimica...ai dreptate cOitza.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Ianuarie 2014, 20:30

Pentru locul 4 un lot bun !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează