FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaj tranșant al șefilor lui Dinamo! Cum îi amenință pe jucători și pe Miriuță: "Va fi ca o explozie nucleară"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 08:53

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a vorbit despre situația clubului și ce va schimba dacă echipa va rata play-off-ul.

"Totul se poate schimba la Dinamo dacă ratează calificarea în play-off. Necalificarea în play-off e similară cu o explozie nucleară, în urma căreia puține cărămizi ar mai rămâne. Conducere, președinte, jucători, totul se poate schimba la un club de fotbal.

Pe termen scurt există contracte care trebuie duse până la capăt, care trebuie onorate,  dar va fi schimbare de strategie, de filosofie, de reconstrucție, de restructurare financiară și altele", a spus Alexandru David la TV Digi Sport.

În prezent, după 22 de etape, Dinamo este pe locul 7, cu 34 de puncte, la egalitate cu Viitorul, locul 6, la un punct de locul 5, FC Botoșani, și la 3 puncte de Astra, locul 4. În ultimele etape din sezonul regulat, echipa alb-roșie va evolua pe teren propriu cu CSU Craiova şi FCSB şi în deplasare cu Concordia Chiajna şi Astra.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
vasy86le
vasy86le  •  05 Ianuarie 2018, 16:27

De ce a ajuns Dinamo in situatia asta? oare nu din cauza unor conducatori precum, negoita, alexandru david etc? voi ati adoptat strategia asta cu liberi de contract,refuzati de altii etc, ati adus Dinamo la nivelul penibilului, ati distrus un brand, sa va fie rusine.

khal_37
khal_37  •  05 Ianuarie 2018, 16:27

https://www.cancan.ro/telenovela-inceputului-an-showbiz-celebrul-sageata-s-razbunat-iubita-infidela-dupa-logodnica-i-fugit-miami-fotbalistul-i-dat-fatala-fotomodelei-urlati-putut-i-faca-instagram-schimb-i-trimis-avalansa-17550738 Pe prostul asta l-a inselat nevasta cu toti colegii...acum il inseala si asta, ce viata de caine sa fii dinamovist, toti se pikura pe tine.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Ianuarie 2018, 15:48
Postat de mosvasile pe 05 Ianuarie 2018, 14:34

Dinamo este ca un arbore batran,pe care nu il doboara nici furtunile oricat i-ar gauri viermii trunchiul!Cand ma refer la viermii aia, ma gandesc la "specialistii"de la Rin care se zice ca ar fi...stelisti!Nu ar fi o noutate pentru Dinamo!Faimosul Tica Danilescu, era presedinte la Dinamo, dar el era stelist si vorbea in fiecare zi-primea dispozitii-cu cei de la clubul rival!

Alta ”voce a ratiunii”... Ii da de gol pe "specialistii"de la Rin care se zice ca ar fi...stelisti! Mai ales pe ”specialistul” sef, care canta la pian ce-i spune Becali, nu? Pana si tocanita aia tot un stelist o face. Sau, mai corect, un fîcîsîbist. Mi-a zis mie oxervatoru`... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează