FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj tranșant pentru Coman și Tănase! Regula de aur pe care trebuie s-o respecte: "Dacă nu fac asta, nu vor primi niciodată oferte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 14:09

Neamțul Thomas Neubert, fost preparator fizic la FCSB î mandatul lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit despre Florinel Coman, 20 de ani, și Florin Tănase, 23 de ani, și le-a dat un sfat celor doi atacanți.

"Tănase, Coman și ceilalți jucători tineri de la Steaua trebuie să știe că în fotbalul european de top nu este de ajuns doar să joci în față și să aștepți. Dacă pierzi mingea, fugi în centru, presezi și ajuți echipa. Când ești presat, trebuie să aleargi înapoi. Cât timp fotbaliștii Stelei nu fac asta, nici nu vor primi oferte de unde își doresc.

Baza trebuie să fie pregătirea fizică, care trebuie să fie fantastică. Aceasta este prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească un fotbalist de top.

Apoi, trebuie să știi să nu te complaci. Nu contează unde pierzi mingea, contează ce faci imediat după. Poți pierde mingea și de 20 de ori, dar vreau să văd că ai reacție", a declarat Thomas Neubert la TV Digi Sport.

Citește și:

Gigi Becali poate scăpa de Coman în această iarnă » Clubul care l-a pus în capul listei de achiziții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  26 Decembrie 2018, 23:57
Postat de calinescu_ pe 26 Decembrie 2018, 20:28

FARA TINE , FARA APARATUL DE DOPAT SI PUNGULITE , GIGI NU MAI VINDE NIMIK ...!!!!

Ai dreptate, de-aia le-au murit doi jucatori pe teren celor de la FCSB. Cum, nu erau de la ei? Ciudat.... Sa vina Mulder &Scully sa investigheze.

calinescu_
calinescu_  •  26 Decembrie 2018, 20:28

FARA TINE , FARA APARATUL DE DOPAT SI PUNGULITE , GIGI NU MAI VINDE NIMIK ...!!!!

samertx
samertx  •  26 Decembrie 2018, 17:50
Postat de terminator_1 pe 26 Decembrie 2018, 17:43

Metre eu nu postez pe digi. Ma minunam ca din 10 comentarii la un articol despre Steaua...10 sunt ale rinistilor. Unde este ba, sorecarul ala de logan cu nick-ul cinci-neti ? :)))))))))))))))))))))))))

Tu nu postezi pe Digi? Tu? Lasă minciunile, nu pică bine la vârsta ta. :))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează