FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Mesajul afișat de suporterii dinamoviști la un meci de Liga a doua

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 17:39

Suporterii dinamoviști au continuat miercuri campania prin care susțin modernizarea stadionului Dinamo, afișând un mesaj în timpul unui meci din Liga a doua.

Mai exact, la Călărași, acolo unde Dunărea a învins-o ieri pe Olimpia Satu Mare, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Liga a doua.

Imediat după startul reprizei secunde, fanii dinamoviști au afișat mesajul " Vrem stadion fără pistă", la tribuna a doua a arenei din Călărași.

Suporterii celor de la Dinamo au demarat în ultima lună o campanie masivă, dorind să pună presiune pe persoanele responsabile pentru modernizarea stadionului din "Ștefan cel Mare".

Aceștia au afișat mesajul "Vrem stadion fără pistă" la toate meciurile echipei din Liga 1, la partide de handbal, polo și chiar la partida pe care România a disputat-o în fața Danemarcei, în preliminariile CM 2018, la Cluj. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  13 Aprilie 2017, 21:57

Nu o sa aveti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close