FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mesajul de adio al lui Stefan Nikolici pentru fanii Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 14:24

Stefan Nikolici s-a răfuit cu cei care l-au contestat pînă în ultimele clipe petrecute la Steaua.

Atacantul care a semnat recent cu Incheon United din Coreea de Sud le-a transmis un ultim mesaj fanilor, pe contul său de Facebook:

"Vreau să le mulţumesc adevăraţilor suporteri ai Stelei. Sînt oficial jucătorul echipei Incheon United! Îi rog pe frustraţii care comentează negativ să părăsească profilul meu. Vă doresc titlul cu numărul 25".

Atacantul acuză că şefii Stelei nu i-au dat prima pentru calificarea în Liga Campionilor, situaţie în care se află şi Gabi Iancu.

"Eu şi Iancu sîntem singurii jucători care nu am luat primă, că am fost amendaţi cu 120.000 de euro. Asta e, am lăsat şi eu banii ăştia şi am plecat liber. Nu vreau să vorbesc de Reghecampf", a spus Nikolici la sportro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
humanimal
humanimal  •  21 Ianuarie 2014, 15:30
Postat de alexbibirica1 pe 21 Ianuarie 2014, 12:43

A dat gol cu copenhaga ... a dat ... a dat goluri cu cipriotii ... a dat ... a dat gol din penalty cu ajax ... a dat ! a dat goluri cat toti atacantii lu' dinam6 ... a dat ! :) pt toate acestea ii multumesc ... pt restul tampeniilor facute ... nu ! Cheers NIko !

Unde dracu a dat ma gol asta cu Ajax, esti bolnav? Poate in meciul tur cand a batut Ajax cu 2-0 o fi dat un gol nevalidat si nu l-am vazut eu.

lollol
lollol  •  21 Ianuarie 2014, 14:55
Postat de polistul68 pe 21 Ianuarie 2014, 11:55

nIMENI NU-I COTNESTA slaba evolutie din ultimul timp, iesirile alcoolice...dar ...de la timisoara, a pelcat un jucator de 21 de ani BUN....era titular la Poli, care se clasa pe locul 2, era titular in nationala Serbiei....la voi a ajuns unde a ajuns. Te iintreb, clubul Steaua nua re nici o vina ? voi, suporterii, nua veti nici o vina ? nu e singurul caz in care un jucator vine la Steaua sau Dinamo, si se pierde. Si in timisoara sunt cluburi, chiar multe, si noi avem parasute. De ce la noi a fost bun, si la voi rau ? P.S. Mircea Lucescu ( un laudaros pe care nu-l simpatizez), in perioada Corvinu, in week-end i lua acasa la el pe Rednic, Andone, Klein. Mimi merge cu ei in club....

alcoolici nu era titular nici la poli , poate doar dupa ce a fost retrogradata de sandel

bamse1901
bamse1901  •  21 Ianuarie 2014, 13:39

omul a plecat cu bun simt chiar daca nu e cine stie ce

Vezi toate comentariile (23)
Comentează