FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul lui Burleanu pentru Dinamo, după ce echipa nu a primit drept de joc în Europa: "Comisia de Licențiere a vorbit la UEFA"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2016 16:13

Comisia de Licențiere nu le-a dat celor de la Dinamo drept de joc în cupele europene pentru că formația alb-roșie nu a ieșit din insolvență la timp. "Câinii" au decis să facă recurs la TAS.

Astăzi, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre situația formației alb-roșii și a spus că cei de la Comisia de Licențiere s-au consultat cu UEFA.

"Nu vreau să devin un apărător al Comisiei de Licențiere, pentru că este o comisie independentă. Domnul Duru funcționează ca un paznic al regulamentelor.

Pot spune că cei de la Comisia de Licențiere au discutat la UEFA cu toți omologii noștri din departamentul de licențiere de acolo. Așa s-au întreprins toți pașii pentru ca poziția departamentului de licențiere să fie una solidă.

Acum, singura posibilitatea pe care o are mai are Dinamo este aceea de a merge la TAS, unde să atace decizia", a spus Burleanu, potrivit DolceSport.

SITUAȚIA LUI DINAMO

Dinamo se află în prezent pe locul patru în Liga 1 și are șanse mari de a juca în cupele europene.

Singura problemă a lui Dinamo este faptul că echipa nu a ieșit din insolvență înainte de 31 mai 2015, data limită acceptată de UEFA, deși plătise toate datoriile. Clubul din Ștefan cel Mare a reușit să iasă din insolvență la 24 septembrie 2015, din cauză că ANAF a făcut recurs, iar Tribunalul a judecat cazul prea târziu.

"Câinii" spun că ei au respectat planul de reorganizare și vor ca TAS să le dea dreptul de a juca în cupele europene, motivând că au făcut tot ce depindea de ei.

"Nu este competiția noastră, este competiția UEFA. Dacă UEFA scrie negru pe alb că Dinamo poate participa în competițiile europene începând cu sezonul 2016-2017, evident că lucrurile se deblochează, dar noi nu am primit o asemenea scrisoare de la UEFA"Viorel Duru, director al Administrației de Licențiere al FRF, pentru DigiSport, în martie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
manty_one
manty_one  •  28 Aprilie 2016, 21:21

citesc multe din comentariile postate pe aici si ma crucesc!!.... in opinia unora care se dau fani a lui Dinamo,de vina e tot Steaua ca ei nu pot juca in Europa League...mare e gradina ta,Doamne!!...multi neajutorati,va meritati soarta...vesnica frustrare!!...STEAUA,obsesia vietii voastre!!

cobra_z
cobra_z  •  28 Aprilie 2016, 14:52
Postat de Florean Andrei pe 28 Aprilie 2016, 13:51

Dinamo nu a jucat de vreo 9 ani într-o grupă europeană şi o să mai treacă 10, n-are rost să-şi mânce banii la TAS !

daca e asa tataie,o sa traiesti fericit , ca peste 10 ani n-o sa-i mai prinzi...

444001919101397
Florean Andrei  •  28 Aprilie 2016, 13:51

Dinamo nu a jucat de vreo 9 ani într-o grupă europeană şi o să mai treacă 10, n-are rost să-şi mânce banii la TAS !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează