FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mesajul lui Coman pentru fani şi Bornescu: "Iubiţi-vă mult!" :D

Dani Coman şi Mircea Bornescu
Dani Coman şi Mircea Bornescu

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 20:08

Portarul rapidist încearcă să pună punct războiului şi i-a contrat pe ultraşi: "Tatuaţi-vi-l pe Bornescu, nu mă mai înjuraţi pe mine!"

Dănuţ Coman (31 de ani) nu cedează în faţa contestărilor venite dinspre suporteri, care-i cer vehement să plece de la echipă: are contract pe 4 ani cu Rapid şi plănuieşte să se pensioneze din Giuleşti.

"Tatuaje cu Bornescu"
Portarul nu mai îndură atitudinea galeriei şi a ieşit la atac. "Nu mă deranjează că suporterii îi strigă numele lui Bornescu. Din partea mea, cei ce îl iubesc pe Mircea să-şi facă tatuaje cu el, să-şi pună postere în cameră! Dar să nu mă mai înjure pe mine", a declarat "Robocop" pentru Antena 1. Goalkeeper-ul a mai aruncat o "înţepătură" la adresa concurentului pe post: "Eu sînt rapidist de mic, nu de cînd am venit la echipă. Sînt interese colaterale ca eu să fiu înjurat, şi eu, şi colegii mei ştim cine e responsabil de asta".

Titular cu Urziceni
În acest moment, Coman are prima şansă la titularizare vineri, cu Urziceni. Se vrea a fi un nou mesaj la adresa ultraşilor, pentru a le arăta că nu ei sînt cei care fac echipa. "În prima etapă va apăra portarul care cred eu că este cel mai în formă în acest moment", s-a limitat să spună Marius Şumudică.


180.000 de euro anual cîştigă Coman la Rapid din contract

"Pepe" parează mai multe şuturi

Bornescu Parametru Coman
13                meciuri               5
9              goluri primite         3
5,85       medie note gsp         6
71,1%    şuturi apărate       64,3%
* cifrele sînt din turul campionatului

"Simt că vom părăsi Giuleştiul"
Dinu Gheorghe a confirmat oficial ceea ce Gazeta a anunţat la finele lunii ianuarie: şansele ca echipa să-şi mai joace meciurile de acasă în sezonul viitor pe arena din Giuleşti sînt minime. "Nu depinde de mine, cei de la Comisia de Licenţiere vor decide. Totuşi, mi-e greu să cred că mai putem juca aici. Avem probleme mari cu securitatea", a spus "Vamă" la sport.ro.


"Duarte ar vrea să renunţe la fotbal"
Oficialii rapidişti sînt cu actele pregătite pentru a cere la FIFA suspendarea lui Rui Duarte pe o perioadă nedeterminată: "Jucătorul mai are contract un an şi jumătate cu noi. Doar mintea lui îl opreşte să revină la echipă. Am auzit că ar vrea să renunţe la fotbal. Noi am cheltuit însă destui bani cu el, nu poate renunţa la acest contract aşa uşor. Vom înainta un proces pe cale civilă împotriva lui. Ar fi bine să apară oferte pentru el, sîntem dispuşi să negociem".

Şumudică îi răspunde lui Copos
Marius Şumudică a reacţionat după anunţul făcut de George Copos în numărul de ieri al Gazetei. Patronul rapidist avertizase că în acest retur echipa trebuie să atace titlul, şi nu un loc de Europa League. "Obiectivul meu e o cupă europeană. În contract este scris clasare de Europa League. A, bineînţeles că valul ne poate duce acolo sus, deoarece ne propunem să învingem în fiecare meci", a spus antrenorul.

Inbox:
»» Dinu Gheorghe: "Nu-mi fac griji în privinţa capacităţii lui Şumudică de a rezista presiunii. E un antrenor care ţine la tăvăleală. Important e ca jucătorii să fie sănătoşi".
»» Cornel Cernea, portarul Unirii: "Să ningă în continuare! Pe noi ne avantajează un teren greu. Rapidiştii trebuie să construiască, noi să ne apărăm, aşa că lor le va fi mai dificil"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
aveon
aveon  •  25 Februarie 2011, 17:30

asa de rapidist de mic ai fost ca ai plecat dupa baby lucescu la brasov pt 10.000 € in plus.pepe a dat bani sa vina la rapid,asta e diferenta.si pt rorika,cel mai brasovean de aici as avea o vorba sa ii spun:si bratu a jucat la noi si este huiduit,si rada a jucat la noi si este huiduit,iar exemplele sunt multe.poti juca bine un an -2,dar asta nu inseamna ca pt noi esti un idol al tribunei;)

erika11
erika11  •  25 Februarie 2011, 07:50

bornescu nr 1

erika11
erika11  •  24 Februarie 2011, 19:59

coman esti un nesimtit ai plecat pt bani de la rapid si acum ai venit iar pt bani nu stiu cum mai ai tupeul sa spui ca esti rapidist adevarat....pe cand bornescu a dat bani de la el din buzunar sa jc la rapid....esti penibil mai baiatule...da si ne vom tatua cu bornescu pt ca el e in inimile noastre si vom face si un tatuaj cu tine ...da pe hartia igienica sa ne putem sterge cu ea la fund....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează