FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mesajul lui Ghionea pentru stelişti: "Luaţi titlul!"

Sorin Ghionea, Ghionea, Steaua
Sorin Ghionea, Ghionea, Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Îmbrăcat în treningul galben-albastru al celor de la Rostov, Sorin Ghionea le transmite foştilor coechipieri că au forţa necesară să iasă campioni şi fără el

- Sorine, grea despărţirea de Steaua?
- Normal. Au fost opt ani frumoşi petrecuţi în Ghencea şi nu îmi e uşor acum. Dar asta este viaţa, merg înainte şi trebuie să îmi fac treaba la noua mea echipă. Oamenii de aici îşi pun baza în mine.

- După Rădoi, alt căpitan a plecat din Ghencea în ultimul an. Nu îi va fi greu Stelei?
- Are cine să ia banderola la Steaua. Nu-mi fac probleme. Nu ştiu dacă am fost un căpitan foarte bun. Eram impulsiv cu cei mai tineri din dorinţa de a cîştiga. Sper că au luat de la mine doar ce a fost bun.

- Ai reuşit să-ţi faci o impresie de noua ta echipă?
- Prea multe nu ştiu. Anul trecut s-a salvat de la retrogradare, dar acum sînt ambiţii mari. Joi voi face cunoştinţă cu noii mei coechipieri şi sper să fac o treabă cît mai bună aici.

- Crezi că Steaua are şanse la titlu?
- Eu îmi doresc din tot sufletul să cîştige titlul. Este o dorinţă nebună în Ghencea de a se cîştiga campionatul şi sînt convins că foştii mei coechipieri vor reuşi acestă performanţă.

"Steaua va rămîne mereu în inima mea. Am dat totul pe teren pentru această formaţie"
Sorin Ghionea, fundaş Rostov

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
lopy_sf
lopy_sf  •  21 Ianuarie 2010, 11:06

Succes!!!

lopy_sf
lopy_sf  •  21 Ianuarie 2010, 11:06

Succes!!!

 •  21 Ianuarie 2010, 10:38

rroxana ce mai face capitane?mai da limbutze?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează