FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMIA GHEORGHE HAGI

Mesajul lui Hagi pentru juniorii Academiei: "Fără manele!"

Gica Hagi, Hagi, Steaua
Gica Hagi, Hagi, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2010 00:00

Puştii de la şcoala de fotbal a lui Hagi au primit un decalog la plecarea în vacanţă: "Nu mîncaţi carne de porc, odihniţi-vă, antrenaţi-vă şi nu ascultaţi manele!"

Juniorii de la Academia Gheorghe Hagi au primit la plecarea în vacanţa de iarnă cîte un plic. În el au găsit nouă file, care conţin mai multe recomandări pentru perioada în care stau acasă, cea mai inedită dintre ele fiind: "Este interzis să ascultaţi manele!".

Fără Guţă, Salam şi caltaboşi
Cei aproximativ 100 de jucători, între 13 şi 18 ani, care se pregătesc în regim centralizat la Academie au primit pentru vacanţă programe personalizate de antrenament, în funcţie de vîrstă, dar şi recomandări culinare: "Nu mîncaţi carne de proc şi e de evitat să consumaţi mezeluri tradiţionale de Crăciun".

"Ne-am inspirat din filosofia Barcelonei, care îşi educă jucătorii în primul rînd ca oameni, înainte de a se preocupa de ce fac pe teren. Şi încerc să o aplic la Academie", a declarat Gică Hagi la emisiunea Fotbal European la Digi TV.

"Am văzut un reportaj de acolo şi dacă toate acele lucruri sînt reale este, într-adevăr, o treabă profesionistă, care va da rezultate"
CORNEL DINU, administrator delegat Dinamo

"Le-am făcut programe de pregătire copiilor pentru a nu pierde mult din acumulări în vacanţă. Dosarul mai cuprinde: situaţia la învăţătură, alimentaţie, medicaţie"
PAVEL PENIU, preşedintele Academiei Hagi

DECALOG DE VACANŢĂ
- e interzis să ascultaţi manele
- mergeţi la teatru şi la cinematograf
- respectaţi o alimentaţie uşoară (peşte, paste, vită, fără sucuri acidulate)
- folosiţi pulsometrele primite
- recapitulaţi lecţiile de limba engleză
- faceţi temele de vacanţă, notele mici vă elimină din echipă
- respecaţi orele de odihnă, atenţie la viaţa extrasportivă
- nu întrerupeţi antrenamentele, aplicaţi capitolul "pregătirea fără antrenor'"
- consultaţi cu atenţie lista de medicaţie şi vitaminizarea
- evitaţi accidentările provocate de săniuş sau schi

350 de jucători sînt legitimaţi la echipele din cadrul Academiei lui Hagi. Aceştia au vîrste cuprinse între 6 şi 21 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
 •  12 Ianuarie 2010, 15:28
Postat de pe 08 Ianuarie 2010, 02:15

Bravo Hagi. Doar asa putem in viitor avea o noua generatie de aur.

mai bine le urla in urechi satanisti decat sa asculte manele nu ? bv tata asa trebuie cum mai bine ii vezi pe toti cu bretonu in ochi ca na asa poarta emo si bineinteles asculta o muzica pe masura

 •  12 Ianuarie 2010, 15:24

akm sincer sa vorbim care e problema ca asculta manele ? sa asculte ce vor ei da sa devina fotbalisti adevarati nu tilicari ca majoritatea celor din campionatul intern

 •  11 Ianuarie 2010, 09:48

Manele sunt bune, depinde cum le interpretezi. Ala care a zis ca sunt incultura sa se uite mai intai la el cum trece indiferent pe strada sau la metrou pe langa o fapta care se petrece sau un deseu aruncat aiurea. La voi, care va luati de manele, gasim INCULTURA, INDIFERENTA, FRICA si PROSTIE. Long live manelele!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează