FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul lui Marius Niculae către rivalii Coman şi Tătăruşanu: ”V-am dat gol şi-o să vă mai dau”

Marius Niculae, încadrat de Dani Coman şi Ciprian Tătăruşanu.
Marius Niculae, încadrat de Dani Coman şi Ciprian Tătăruşanu.

Articol de - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 23:47

Prezent la o campanie publicitară, Marius Niculae a rememorat momente din cariera sa cînd i-a învins pe rivalii Dani Coman, Tătăruşanu şi chiar Răzvan Lucescu şi le-a promis să recidiveze în primăvară.

Rivalitatea dintre Dinamo, Steaua şi Rapid nu are pauză nici în afara gazonului, la campaniile publicitare, de exemplu. Marius Niculae, 30 de ani, s-a întîlnit miercuri seară cu trei dintre goal-keeperii pe care i-a învins în carieră: stelistul Tătăruşanu şi rapidiştii Răzvan Lucescu şi Dani Coman.

De aici s-au depănat amintirile. "Pe Ciprian l-am învins la un 2-1 cu Steaua, în octombrie 2010. Dar şi în toamnă, cînd ne-a bătut în Ştefan cel Mare. Pe Răzvan în două situaţii. În sferturile Cupei, în toamna lui 2000, la un meci cu Rapid, am înscris din penalty. Înainte, în primăvara acelui an, i-am dat gol la Braşov, cînd el apăra buturile «stegarilor», la 3-4 cu echipa locală. Oricum, eram campioni atunci. Iar pe Dani l-am învins cînd apăra pe FC Argeş. Acum, mi-am programat goluri cu Rapid şi cu Steaua în campionat, fiindcă trebuie să le batem pe amîndouă. Anul acesta trebuie să fim campioni!", a declarat "Săgeată".

Cînd l-a văzut pe rivalul din Ghencea, Marius nu s-a abţinut să nu comenteze: "Tragi la Dinamo? Văd că te-ai asortat în alb-roşu... Nu zice că pantalonii sînt de nuanţă roz, că în fotografii oricum se văd roşii". După care a comentat: "Răzvan a fost un goal-keeper bun, Ciprian şi Dani sînt buni şi ei, este un stimulent pentru mine să demonstrez că sînt bun şi eu. De-abia aştept derby-urile".

76 de goluri a înscris Niculae în Liga 1 în 179 de partide, toate jucate pentru Dinamo

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Trio ucigaş
Cristi Borcea speră ca trio-ul din prezent din atac, Niculae-Dănciulescu-Platini, să aibă eficienţa celui care în toamna lui 2006 înregistra 13 victorii la rînd pentru Dinamo şi califica echipa în primăvara europeană. Atunci erau Niculescu (17 goluri), Dănciulescu (16 goluri) şi Ionel Ganea (16 goluri). "Nu cred că există tensiuni între cei de acum. Trebuie să se aibă ca fraţii, să formeze un trio letal. Toţi dinamoviştii au încredere în ei, iar echipa are nevoie de victorii. Noi îi apreciem şi considerăm că sînt cei mai buni atacanţi din România, se va vedea asta", a declarat acţionarul.

"60% din capacitate"
Şefii le-au atras atenţia jucătorilor să nu se considere campioni deja. "Momentan, echipa este la 60 la sută din capacitate. A jucat foarte bine cu Gaz Metan, în prima repriză, dar după aceea a oprit motoarele în partea secundă. La Pandurii trebuie să învingem, nu ne mulţumim cu remiza. Sîntem Dinamo şi trebuie să cîştigăm", a comentat Cristi Borcea.

Formula clasică
"Cîinii" vor aborda meciul de la Tîrgu Jiu în formula ajunsă clasică deja sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Astfel, contra Pandurilor, mîine seară, vor juca din primul moment Bălgrădean - Luchin, Moţi, Grigore, Scarlatache - Rus, Kone, Munteanu, Alexe - Niculae, Dănciulescu. "Deja sînt sudate prea bine relaţiile de joc, nu riscăm improvizaţii. Vor trebui şi cei 5 nou-veniţi să se implice mai mult în evoluţia echipei", susţin fotbaliştii.

Neînvinşi la Tîrgu Jiu
Dinamo joacă mîine seară, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1, contra Pandurilor, pe un teren care a purtat, în general, noroc roş-albilor. În sensul că, în 6 partide disputate în Oltenia, de cînd jienii au pătruns în prima ligă, "cîinii" au plecat neînvinşi. Au fost 3 victorii şi 3 remize. Totuşi, Dinamo n-a mai învins acolo de 4 ani şi jumătate, din toamna lui 2007, de atunci consemnîndu-se 3 egaluri.

Inbox
- Mai mulţi dinamovişti, printre care Alexe şi Pulhac, frecventau în trecut salonul de coafură din Calea Dorobanţilor unde la începutul săptămînii a avut loc un masacru. "Este oribil ceea ce s-a întîmplat, oricum, mai nou, ne tundem toţi în frizerii de la mall-uri, unde paza e mai strictă", comentau ieri roş-albii.
- Niculae: "Mergem să cîştigăm la Tîrgu Jiu. Nu-i privim de sus pe gorjeni, din contră, avem un respect deosebit pentru ei. Sper să mai jucăm în curînd pe Naţional Arena, s-a văzut că avem şi noi mulţi fani şi că doar stadionul din Ştefan cel Mare îi ţine departe de meciuri".
- Borcea despre faptul că arbitrii se află doar cu două ore înainte de un meci: "Este OK, nu mă interesează să le ştiu numele dinainte, dar dacă vin unii şi se recomandă oficialii partidei, iar ei nu sînt?! E o situaţie bizară. Oricum, eu n-am încercat să vorbesc cu Ion Crăciunescu niciodată, nu am prietenii cu el. Cred că există totuşi respect reciproc".
- Dinamoviştii au împărţit ieri flori şi cadouri femeilor şi fetiţelor la Centrul Maternal din Săftica şi la sediul FanCourier din Ştefăneşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
kikipulescu
kikipulescu  •  09 Martie 2012, 21:04
Postat de rapidistul85 pe 09 Martie 2012, 08:48

Tipul ala mai inalt si urat de ce are pantaloni ROSII? A fost circ ? Sau o fi gay?

Pun pariu ca mircea badea e eroul tau. Iar radioul preferat este zu... Si claxonezi la semafor cu 3 secunde inainte de a se face verde...

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  09 Martie 2012, 14:07

la cat de rar marcheaza el mai bine ar tacea. Si nu e o lauda sa-i dai gol lu tatarusanu, asta ia gol si de la un copil de 5 ani

adymafia
adymafia  •  09 Martie 2012, 10:22
Postat de dynamovist pe 09 Martie 2012, 05:09

Tatarusanu a fost clown-ul petrecerii?

Nu-l intrece pe borcea

Vezi toate comentariile (9)
Comentează