FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

Mesajul lui Novac după meciul Steaua - FC Voluntari: "Am fost jignit și insultat! Nu am crezut că se dă penalty! M-am trezit cu mânușa în gură"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 13:24

Daniel Novac, cel care a fost lovit cu mâna în gât de Florin Niță în meciul Steaua - FC Voluntari, 2-2, a postat un mesaj pe facebook după meciul de duminică.

Jucătorul celor de la FC Voluntari a scris pe contul să de facebook că a fost jignit după meciul de aseară și că el nici a dorit să obțină un penalty la acea fază și nici să îl faulteze pe Niță.

"Un om simplu, muncitor...cam asta ar fi caracterizarea mea. Aseară am fost insultat și jignit de foarte multe persoane datorită acelei faze din meciul Steaua - Voluntari. Dacă am făcut ceva până acum, a fost datorită pasiunii și sacrificiului pe care l-am făcut pentru acest sport.

Nu sunt un jucător care a ridicat trofee, care are jocuri în echipa națională sau care a jucat în cupele europene, dar continui să îmi fac treaba atât cât pot eu de bine.

Nu imi place să înșel lumea, nu-mi stă în fire, iar acele jigniri nu mi-au căzut foarte bine. Sunt o persoană corectă. Nici măcar nu am vrut să îl impiedic pe Niță să degajeze și m-am trezit cu o mânușă peste gură, iar unele persoane spun că «m-am văitat de parca am fost lovit de meteorit». Sincer...nici nu mă gândeam că va dicta penalty, a venit un coleg și mi-a spus.

Nu judecați o persoană fară să o cunoașteți. All men are created equal, some work harder - Emmitt Smit" Daniel Novac pe facebook

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
danut1971
danut1971  •  13 Februarie 2017, 17:21

felicitari novac

1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Februarie 2017, 16:57
Postat de rangorakon pe 13 Februarie 2017, 14:35

Foarte frumos vorbește omul. Oameni buni, a făcut ceea ce trebuia să facă, nu a greșit cu nimic. Și-a făcut datoria fătă de clubul care îl plătește și asta mi se pare corect. Dacă FCSB arăta mai multe pe teren nu se ajunge în situația în care să conteze un penalty sau nu. Acum toți arbitrii fac parte din clanuri mafiote? Concluzia? 2-2. Poate nemeritat dar totuși 2-2 :)

Daca asta este "corectitudine" pentru tine, atunci m-am lamurit si de caracterul tau! Esti la fel precum Daniel Novac: PERVERS!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  13 Februarie 2017, 15:48

Ați mai auzit o autocaracterizare mai parșivă ca aceea a numitului din imagine? Ce declară acest Daniel Novac? Iată: “Nici măcar nu am vrut să îl impiedic pe Niță să degajeze și m-am trezit cu o mânușă peste gură”. Chiar așa să fie? Tu nu ai aflat încă de faptul că s-a inventat televiziunea și că acele imagini rămân ca un adevărat rechizitoriu la adresa gestului tău de simulare? Crezi că toți telespectatorii au avut iluzii optice potrivit cărora tu, un individ, “simplu muncitor”, cum te autocaracterizezi, mănânci cu… pieptul? De ce? Pentru că Niță te-a împins cu palma în piept (parcă l-ai copiat pe Băsescu cu “Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!”). Păi atunci cum stăm stimabile cu ceea ce ai spus despre tine, și anume că: “Nu îmi place să înșel lumea, nu-mi stă în fire (…). Sunt o persoană corectă”? Probabil ca asta este, în viziunea ta, corectitudinea!!! Cât despre gestul tău de simulare, ca si când ai fi fost lovit așa de tare încât nu mai puteai respira… ce sa mai zic? Un simulant care, pe lângă faptul că ești un fotbalist anonim, aproape un ratat, ești și un mare mincinos! Și, pentru a face pe niznai-naivul până la capăt, postezi o absurditate care te caracterizează ca individ, și anume: “Sincer...nici nu mă gândeam că va dicta penalty, a venit un coleg și mi-a spus”!!! Cu alte cuvinte ai fost atât de tare lovit – chiar de un meteorit! – încât ți-ai perdut conștiența, și noroc cu “colegul” care te-a resuscitat și probabil ți-a șoptit la ureche: “Bravo Daniele, l-ai păcălit p

Vezi toate comentariile (13)
Comentează