FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Mesajul trimis aseară de Martin Tudor pe WhatsApp: „Nu pot să concep că Tudorică a murit”

Martin Tudor a murit la vârsta de 43 de ani +22   FOTO
Martin Tudor a murit la vârsta de 43 de ani

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2020 13:16

Martin Tudor, fostul goalkeeper al Stelei, a murit azi, la vârsta de 43 de ani, în urma unui infarct. 

Foștii colegi sau colaboratori au rămas înmărmuriți la auzul veștii. Laurențiu Diniță, cel care i-a fost coleg la Steaua, a povestit pentru GSP.ro mesajul primit chiar ieri de la Martin Tudor, cu ocazia aniversării sale. 

„Mă tot uit la mesajul lui de ieri seară și nu pot să concep că Tudorică nu mai este. Sunt devastat”, a mărturisit Laurențiu Diniță, cel care ieri a împlinit 45 de ani. 

Mesajul trimis aseară de Martin Tudor pe WhatsApp: „Nu pot să concep că Tudorică a murit”

Martin Tudor suferise un preinfarct în 2019

Martin Tudor și Laurențiu Diniță au fost colegi la Steaua, ca jucători, dar și colaboratori la Concordia Chiajna. Diniță a povestit și un episod trist petrecut într-un cantonament din Turcia, unde Martin Tudor a suferit un preinfarct.

+18 FOTO

Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroșani la 20 de ani, iar în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. După doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

Martin Tudor a jucat de-a lungul carierei la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. S-a retras în 2010 și a devenit antrenor cu portari. 

A antrenat la FCSB, U Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reșița, FC Voluntari, Sportul Snagov, CSU Craiova și naționala României. Ca jucător are trei trofee cu Steaua: 2 titluri de campion (2001, 2005) și o Supercupă (2001).

Martin Tudor avea probleme cardiace mai vechi » În 2019, suferise un preinfarct într-un cantonament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Martie 2020, 16:06

Dumnezeu sa te ierte,unul dintre noi Martin Tudor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează