FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ - UTA 2-2

Meszaros: "Am fost lipsiţi de şansă" / Barbu: "Rezultat echitabil"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 martie 2008 00:00

Antrenorul formaţiei "U" Cluj, Alpar Meszaros, a declarat la finalul partidei încheiate la egalitate, scor 2-2, cu UTA Arad, că echipei pe care o antrenează i-a lispit şansa la acest meci. "Felicit echipa pentru efortul depus şi pentru dorinţa de a cîştiga. Dacă vor da totul pe teren, am să le dau mîna şi după meci de egalitate şi după un meci pierdut. Avem 14 jucători noi şi este foarte greu să schimbi faţa unei echipe într-o lună. Am avut multe situaţii în care puteam să rezolvăm meciul, dar norocul nu a fost de partea noastră. Îmi pare rău de băieţi, pentru că erau distruşi în vestiar, dar ăsta este fotbalul. Săptămîna viitoare avem şansa să reparăm totul", a spus Meszaros, care a adăugat: "UTA a făcut un joc bun. S-a închis bine şi asta ne-a creat nouă un joc greu".

De partea cealaltă, tehnicianul arădenilor, Marin Barbu, consideră că rezultatul de egalitate este unul echitabil, dar a menţionat că dacă elevii săi dădeau dovadă de o concentrare mai mare, puteau obţine chiar şi victoria. "A fost un joc de angajament, de luptă. Pe mine mă nemulţumeşte faptul că am primit două goluri din faze fixe, deşi am lucrat foarte mult la acest gen de acţiuni. Îmi felicit băieţii că au trecut peste şocul cu Bistriţa şi punctul de azi contează enorm în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Oricum, ne aşteaptă un retur foarte greu şi toate meciurile se vor juca pe muchie de cuţit", a declarat Marin Barbu.

UNIVERSITATEA CLUJ - UTA 2-2
Au marcat: Silvăşan (11, 50) / Bălţoi (36), Amoreirinha (61)
Universitatea Cluj: Merlier - S. Rădoi, Astorga, Bilica, M. Jovanovic - Silvăşan, Bundea, Tudaren, G. Coman - Goga, N. Jovanovic. Antrenor: Alpar Meszaros. Au mai jucat: Cl. Răducanu, R. Sabo, A. Savu

UTA Arad: D. Tudor - I. Bălan, A. Chiţa, Amoreirinha, Mihuţ - Todea, Mărginean, Hidişan, Fl. Dan - Bălţoi, Zaharia. Antrenor: Marin Barbu. Au mai jucat: Bumbac, Opriţa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  02 Martie 2008, 00:18

piesa se numeste Numai U si e cantata de trupa Personal feat. DJ Maka

 •  02 Martie 2008, 00:14

stie cineva numele melodiei ce s-a auzit la pauza meciului? piesa rap cu refrenul : haide haide "U", te iubim cu sufletul.. haide haide "U" pentru noi esti numa` tu!"

 •  01 Martie 2008, 23:27

Un meci cu miza mare..din pacate "U" a fos tputin sicanata de arbitrii..dar asta e merge inainte si ne salvam de la retrogradate. HAIDE "U"!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează