FOTBAL  »  Superliga  »  METALOGLOBUS - FCSB 0-2

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 / Bogdan Vintilă l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu: „FCSB nu mai conta în lupta pentru play-off fără el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 09:19

FCSB n-a avut emoții în „șaisprezecimile” Cupei României contra lui Metaloglobus, scor 2-0, iar la finalul meciului Ilie Dumitrescu a rămas impresionat de strategia aleasă de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani). 

„Am văzut lucruri pozitive! Am văzut la Craiova, cu Viitorul și iată că echipa nu a primit decât un gol, pentru că meciul de la Mediaș nu se pune. Abia venise de o zi. Deci, este încă un meci fără gol primit, ceea ce contează foarte mult. Mai ales că le înfruntase pe Craiova și mai apoi pe CFR, două meciuri puternice în care echipa n-a primit gol”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

„Lucrurile vor merge foarte bine la FCSB”

Ilie Dumitrescu e convins că roș-albaștrii vor arăta tot mai bine sub comanda lui Vintilă: „Lucrurile vor merge foarte bine pentru Vintilă. De ce spun asta? Pentru că a trecut de o perioadă complicată. A luat 7 puncte din trei meciuri foarte grele, meciuri în urma cărora cei de la FCSB puteau să nu mai conteze nici măcar în lupta pentru play-off.

„Manea mi-a plăcut foarte mult chiar dacă a lipsit o lungă perioadă. N-a transpirat în acest meci, a fost exact ca poziționare, are siguranță când e în posesie. Apoi, Planic și Cristea au crescut de la meci la meci. Va fi competiție și la fundașii laterali dreapta. Panțîru va fi punct fix pe stânga”
Ilie Dumitrescu

Vezi și:

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 // Cristi Manea, declarații războinice la adresa CFR-ului: „Eu merg cu oamenii care au încredere în mine. Putem lua Cupa și campionatul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
whiteredarad
whiteredarad  •  28 Septembrie 2019, 10:20

"Sangele apa nu se face", nici Ilie Dumitrescu, la o adica nu poate fi obiectiv, cind vine vorba despre Becali si FCSB. Singurul lucru care conteaza in evolutia lui FCSB sint fluierasii, in partidele care chiar conteaza...nu cu Metaloglobus.Cit despre Ilie, omul nu poate spune ce vede toata lumea, cind e vorba despre FCSB, desi ,calitati de comentator..ar avea.

mosvasile
mosvasile  •  27 Septembrie 2019, 13:57

Nu mai conta fara "dolaarii" lui "nea GG"!"Cadouri"de cate zece mii,pentru jucatori adversi!Ce "frumos" a aparat Pigliaceli in meciul cu fcsb!

815309251857881
Popa George  •  27 Septembrie 2019, 12:42

ce cantec ma,anu trecut 4 castigate de ***,nu e cantec?voi daca pierde fcsb e nunta,daca castiga e blat..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează