FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Meteoritul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2007 00:00

Ze Kalanga continua sa le scoata peri albi dinamovistilor si e pe cale sa rateze si transferul la Sivasspor. Mircea Rednic nu se mai streseaza cind vine vorba de Ze Kalanga si chiar s-a amuzat ieri de faptul ca n-a mai aparut la antrenamente de o luna. "Daca vine si Chivu vom fi 26 de stele, plus un meteorit, Ze Kalanga! Angolezul penduleaza prin Europa, Amsterdam si Paris", a spus tehnicianul. A redevenit serios apoi: "L-as sanctiona, insa n-am pe cine. Sa-l vad la fata, mai intii. stiu eu pe unde e el acum? Degeaba are calitati daca n-are minte! La el este o lipsa de respect fata de antrenor, fata de colegi, fata de club si fata de suporteri".


De altfel, angolezul de 24 de ani i-a exasperat si pe turcii de la Sivasspor. Mai intii le-a cerut bani de bilet de avion. "Daca ma vreti, cumparati-mi bilet!", le-a transmis Ze. "Ienicerii" s-au conformat si i-au cumparat tichet, cu escala in Belgia, insa Kalanga n-a prins cursa, scuzindu-se ca n-a primit viza. Acum, Sivasspor i-a trimis inca un bilet, cu escala in Franta, pentru a-i fi mai usor cu viza de tranzit, dar angolezul nu este de gasit. "Nu stiu ce se intimpla cu Ze, nu mai inteleg nimic. Turcii il vor, dar el ezita sa se duca la Istanbul", a declarat impresarul Cornel Teodorescu.

1,5 milioane de euro pentru "Lia Manoliu"

Dinamovistii s-au intilnit zilele trecute pentru a pune la punct strategia de modernizare a stadionului National, arena pe care Dinamo va disputa turul trei preliminar al Ligii Campionilor. La finalul intrevederii, ros-albii au ajuns la concluzia ca, pentru aducerea stadionului la nivelul categoriei a treia, este necesara o suma de aproximativ 1,5 milioane de euro. Aproape jumatate din investitie va fi recuperata, intrucit "ciinii" vor duce copertina, scaunele si pupitrele de la masa presei la arena "Florea Dumitrache", din complexul din stefan cel Mare. (Catalin Gheorghiu)

Mansour nu mai vine
Transferul atacantului Gueye Mansour la Dinamo a cazut. Dupa ce nu s-au inteles in privinta pretului de transfer al senegalezului, suma de 800.000 de dolari fiind considerata prea mare de "ciini", banatenii s-au sucit. "Mansour ramine la Timisoara inca cinci ani! E tinar, are 21 de ani, trebuie sa avem rabdare cu el. E adevarat ca are o problema cu o anumita parte a suporterilor, dar sint convins ca o va rezolva. In rest, el e apreciat de conducere si chiar simpatizat in Timisoara", a spus Marian Iancu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează