FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO

EXCLUSIV N-o menajează pe Dinamo înainte de meciul direct: „Remiza o fi bună pentru ei, dar pentru noi nu e!”

David Meza Colli, în duel cu Gabriel Torje // foto: Imago Images
David Meza Colli, în duel cu Gabriel Torje // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 11:38 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 12:31

David Meza Colli (33 de ani), liderul lui FC Argeș de la mijlocul terenului, a mărturisit că echipa din Trivale nu a renunțat la play-off și pune presiune pe Dinamo înainte de meciul direct

FC Argeș deschide oficial 2022 cu Dinamo în postura de oaspete, piteștenii evoluând în Trivale, acolo unde au pierdut de fiecare dată în fața „câinilor”, de la revenirea în Liga 1 în toamna 2020. În schimb, alb-violeții au învins de fiecare dată în Ștefan cel Mare, ultima oară chiar în Cupa României. 

La 4 puncte distanță de play-off, argeșenii țintesc clasarea în Top 6 la finalul sezonului regulat. Și consideră că un eventual egal, astăzi, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, ar fi un semieșec, în fața roș-albilor.

Decizii de neînțeles la CSA Steaua! Conducerea i-a setat un obiectiv diferit lui Daniel Oprița față de cel impus jucătorilor
CSA STEAUA
Decizii de neînțeles la CSA Steaua! Conducerea i-a setat un obiectiv diferit lui Daniel Oprița față de cel impus jucătorilor

David Meza Colli, înainte de FC Argeș- Dinamo: „Ne gândim doar la cele 3 puncte”

„Ne simțim bine și în forță. Am făcut o pregătire tare la Mogoșoaia, am avut amicale bune. Ne gândim la fiecare meci în parte, dar și la play-off. Obiectivul este logic: o clasare în Top 6. Dinamo? Este o echipă de tradiție, care a suportat multe schimbări, cred că este mai puternică decât în toamnă. 

1 punctare FC Argeș în ultimele 4 etape ale Ligii 1, acasă cu Sepsi, pierzând meciurile cu Gaz Metan, Rapid și CFR Cluj

Remiza o fi bună pentru adversari, pentru noi, nu! Jucăm acasă și nu ne gândim decât la cele 3 puncte. Respectăm Dinamo, dar nu ne este teamă deloc. Vrem să facem jocul nostru și avem nevoie de victorie. Avem încredere unii în alții în echipă, în staff-ul tehnic, suntem un grup unit”, a declarat David Meza Colli pentru Gazeta Sporturilor.

Mijlocașul central este unul dintre liderii formației. Paraguayanul a fost integralist în toate etapele, mai puțin într-una, cu FC Botoșani (0-1), în care nu a jucat deloc din cauza unor probleme personale. În pauza competițională, FC Argeș a învins Mioveniul, scor 3-1, într-un amical, apoi a remizat la Brașov, 2-2 cu Sepsi.

2 victoriiîn tot atâtea meciuri au bifat argeșenii cu Dinamo în ediția de toamnă, de fiecare dată oaspeții marcând câte două goluri

Cristi Tănase e apt de joc

Gazdele beneficiază astăzi și de serviciile lui Cristi Tănase, 34 de ani, rivalul „câinilor”, mijlocașul care a punctat cu o doppietta în victoria din campionat cu Dinamo (2-0). „Dodel” a revenit în planurile formației, deși nu a mai jucat de la 1 octombrie, 0-0 cu Mioveni, fostul internațional ratând ultimele 13 meciuri oficiale din cauza unei accidentări. 

A evitat o intervenție chirurgicală complicată, s-a recuperat și, acum, e o soluție pentru Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi. 

Un adversar în plus: Antun Palic

Antun Palic n-a mai plecat în Albania, unde era dorit de Kukesi, fostul căpitan al „câinilor” fiind unul dintre jucătorii ce-ar putea pune mari probleme dinamoviștilor în Trivale. Croatul de 33 de ani continuă, momentan, în tricoul alb-violeților și datorită familiei, care se simte bine și în siguranță în România. 

Palic a evoluat pentru Dinamo în perioada 2015-2017 și în 2018, când a bifat 8 goluri și 24 de assist-uri în 84 de partide. În octombrie 2020, a semnat cu argeșenii, 3 goluri în 38 de meciuri. „Vrem victoria ca să începem cu dreptul, să revenim în cursa pentru play-off”, a spus croatul.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Patru dintr-un foc » Chindia s-a întărit serios: Dan Petrescu le-a cedat dâmbovițenilor doi jucători

Valeriu Iftime, la GSP Live: „Să dea Dumnezeu ca FCSB să o bată pe CFR Cluj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  21 Ianuarie 2022, 22:53

Sa-l cinstiti pe arbitru

sergihne90
sergihne90  •  21 Ianuarie 2022, 16:30
Postat de corectu pe 21 Ianuarie 2022, 15:03

La toate emisiunile de fotbal ale DIGI-ului se toacă povestea tristă a lui Dinamo.Zilnic.S-a ajuns la saturație.Ce se urmărește oare?

pai si altii sunt saturati fksbul tau

corectu
corectu  •  21 Ianuarie 2022, 15:03

La toate emisiunile de fotbal ale DIGI-ului se toacă povestea tristă a lui Dinamo.Zilnic.S-a ajuns la saturație.Ce se urmărește oare?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează