FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Michael Ngadeu la Gent » 900.000 de euro merg la FC Botoșani!

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 19:19

Michael Ngadeu ,28 de ani, a fost transferat de Gent. Camerunezul care era dorit insistent de Gigi Becali le aduce botoșănenilor 900.000 de euro.

Pleașcă de aproape un milion de euro! Botoșănenilor le-a pus fotbalul din Occident mâna în cap.

Moldovenii așteaptă în conturi 900.000 de euro din transferul lui Michael Ngadeu la Gent. Viitoarea adversară a Viitorului din preliminariile Europa League l-a adus pe "Mișu", cum îi spuneau moldovenii, și a plătit 4,5 milioane de euro celor de la Slavia Praga.

FC Botoșani și-a păstrat 20 la sută dintr-un eventual transfer al camerunezului care era visul lui Gigi Becali acum câțiva ani, astfel că urmează să încaseze o sumă ce aduce un mare plus bugetului grupării. 

A fost o superafacere pentru gruparea lui Valeriu Iftime, care l-a adus pe "Mișu" gratis de la echipa secundă a lui Nurnberg, în vara lui 2014. După alți doi, Botoșaniul l-a vândut pe Ngadeu cehilor pentru 500.000 de euro. Acum, mai vine un bonus uriaș pentru nivelul Ligii 1.

Fundașul de 28 de ani era om de bază la Slavia Praga, acolo unde a fost coechipier cu românii Băluță și Stanciu. El a câștigat 4 trofee în Cehia: două campionate, două Cupe. Acum, se pregătește de duelul cu Gabi Iancu și Calcan de săptămâna viitoare, de văzut dacă va juca. Iftime și Botoșaniul jubilează oricum!

  • "Mișu" Ngadeu a fost apreciat în cei doi ani, cât a jucat la Botoșani, unde a strâns 54 de meciuri și a marcat de 7 ori

2goluri în 24 de selecții a strâns apărătorul pentru prima reprezentativă a Camerunului

45de meciuri a strâns "Mișu" la Slavia, marcând un gol și oferind 3 assist-uri în anul când praghezii au luat eventul

VEZI ȘI:

Croitoru plânge după Fabbrini, Fulop și Oaidă: „Cu ei eram mult mai puternici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează