FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Încă o plecare la Dinamo » Renunță la unul dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican + două transferuri prezentate de „câini”

Michel Espinosa(stânga)
Foto: Imago
Michel Espinosa(stânga) Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 18:33 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 19:32

Dinamo încearcă să scape de mai mulți jucători intrați în dizgrația antrenorului Flavius Stoican, unul dintre ei fiind mijlocașul Michel Espinosa (28 de ani).

Adus liber de contract de Mircea Rednic, francezul care a evoluat în 4 meciuri pentru „câini” nu va mai continua la Dinamo.

Blat cu Dinamo, cu Gică Popescu căpitan, confirmat după 20 de ani » Reacția „Baciului”: „Doar dacă s-a făcut pe la spatele meu!”
FC ARGEȘ
Blat cu Dinamo, cu Gică Popescu căpitan, confirmat după 20 de ani » Reacția „Baciului”: „Doar dacă s-a făcut pe la spatele meu!”

Din informațiile GSP, „câinii” au reușit astăzi să ajungă la un acord cu Espinosa pentru rezilierea amiabilă a contractului, astfel că fotbalistul va părăsi echipa.

De asemenea, alți fotbaliști aflați pe lista neagră a lui Stoican sunt și ei aproape de despărțirea de Dinamo. Nikos Kainourgios, Marco Nunic, Cătălin Țîră și Costi Nica sunt și ei la un pas de a pleca din „Ștefan cel Mare”.

  • Andre Pinto, Petar Gluhakovic, Mihai Neicuțescu, Tomas Vestenicky și Robert Moldoveanu sunt fotbaliștii de care Dinamo s-a mai despărțit în această iarnă

I-au prezentat pe Thomas Chesneau și Alin Buleică

Dinamo a anunțat și transferurile lui Alin Buleică, fotbalist care s-a aflat în probe la echipa lui Stoican în ultima săptămână, și Thomas Chesneau, portar francez crescut la PSG.

Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru. 22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional. 

Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski. 

6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).

-comunicat Dinamo

VIDEO Ilinca despre cum a plecat Nețoiu cu toți fotbaliștii la Dinamo și comedia transferului lui Claudiu Niculescu

Citește alte știri din Liga 1:

Budescu, deturnat din drumul spre Sepsi: antamat de o altă echipă din Liga 1

Strigătul lui Săndoi: „De ce doar eu să plătesc cu postul?!” » Provocat de reporterul GSP: „Vreau să vă supăr puțin”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  18 Ianuarie 2022, 22:40

Rednic a fost dat afara fiindca n-avea rezultate. Cand e vorba de rezilieri, Rednic era dispus sa riste ca clubul sa plateasca salariile pana la finalul contractului la jucatorii care nu voiau sa rezilieze deoarece voia sa scape de ei din prima zi.

agentul0007
agentul0007  •  18 Ianuarie 2022, 21:49

cand rednic a spus ca trebuie sa plece 10 jucatori sau 15 , a fost dat afara . muresan zicea ca nu vrea sa semneze falimentul lui dinamo . acum deja au plecat 8 - 9 jucatori + sorescu filip si iliev . rednic a fost dat afara ca asa a vrut muresan , fiindca nu a vrut sa piarda puterea in club si ca a criticat in public jucatorii , nu ca pleca prea multi jucatori . sper ca dinamo sa isi revina si sa scape de retrogradare .

861553623922104
Gigel Borcanel  •  18 Ianuarie 2022, 20:04
Postat de steaua.libera pe 18 Ianuarie 2022, 19:33

Fraților, Thomas Chesneau () nici pagină de wiki n-are

Wikipedia e scrisă de voluntari, paginile nu le scrie sfântul duh, dă-i bătaie dacă te întristează așa de tare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează