FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Mihaela Nunweiller, cea mai dură reacție după dezastrul de la Ovidiu » Derapaje în serie: „Sper să vă chinuiți, arză-v-ar focul să vă ardă de hoți nenorociți!”

Mihaela Nunweiller // Sursă foto: Facebook Mihaela Nunweiller
Mihaela Nunweiller // Sursă foto: Facebook Mihaela Nunweiller

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 08:47

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lică Nunweiller, decedat în 2013, a avut o reacție dură la adresa conducătorilor lui Dinamo, la câteva ore după finalul meciului cu Viitorul, pierdut cu un incredibil 0-5.

După miezul nopții, folosind un limbaj agresiv, presărat cu multiple derapaje, aceasta s-a dezlănțuit pe pagina sa de Facebook, criticându-i în termeni extrem de duri pe oamenii care au condus destinele lui Dinamo în ultimii 10 ani.

„Citesc că Dinamo a încasat 5 goluri de la o echipă din Constanța si că este pe ultimul loc!? În halul ăsta a ajuns Dinamo?

De când nu mai este tatăl meu cât o minune aici, nici că m-a mai interesat de Dinamo. De fapt, nu m-a mai interesat de când tata și fratele lui, Ion, au fost alungați de la tribuna oficială de golanul ăla de Borcea, iar suferința pricinuită de umilința asta l-a măcinat pe tatăl meu cât o minune până a închis ochii.

Dar nu pot să ramân indiferentă la starea jalnică, de-a dreptul patetică, în care a ajuns echipa asta de fotbal. Nu pot să rămân indiferentă când știu că și tata a adus atâta glorie și faimă și bun renume acestei echipe, că i-a adus denumirea de «câinii roșii» datorită și dedicării cu care juca, nu doar a culorii părului lui, când știu că și-a închis mai mult de jumătate din viață în clubul Dinamo, când știu că inima lui bătea pentru Dinamo in aceeași cadență cum bătea pentru noi, copiii și familia lui, când știu că cea mai mare parte dintr-o zi o petrecea pe stadionul ăla, indiferent că erau +40 de grade sau - 20 de grade, când știu că slăbea câte 4 kg la un meci și venea acasă stors de vlagă, dar fericit și învingător,(..) când știu că deși l-au ostracizat și umilit și hăituit după ce a fugit fratele lui în Elveția, n-a renunțat la iubirea lui de-o viață, Dinamo, când știu sigur că ultimul lui gând am fost noi și amintirile despre Dinamo, când știu atâtea, nu pot să ramân indiferentă.

Mă, golanilor și mafioților, mă, derbedeilor, voi toți care v-ați bătut joc de unul dintre cele două cele mai mari cluburi de fotbal din țara asta. Bătu-v-ar Dumnezeu la fel cum v-ați bătut voi joc de tot ce au construit cu sacrificii și cu abnegație și cu imens de mult suflet tatăl meu, frații lui și oamenii frumoși asemeni lui care l-au precedat sau care i-au urmat!

Sper să ajungeți să vă chinuiți (...) și vă doresc ca înainte să închideti ochii să simțiți și voi tristețea și suferința tuturor sportivilor a căror memorie o întinați și doar pentru simpul fapt că respirați. Jigodiilor! Vă știți voi care sunteți.

Si sunteți mulți, de la conducători de club până la impresari și acționari. Sunteți doar niște mafioți ordinari și mărunți, atât! Pentru că nici stofă de mafioți adevărați nu aveti, sărăciilor. Sunteti doar niște furăcioș mărunți si ordinari!

Și sper să înfundați cu toții pușcăria și să nu crăpați până nu vă ajung din urmă toate sacrificiile tatălui meu închinate iubirii lui de-o viață.(...) Ați distrus tot ceea ce au clădit alții, cu sacrificii personale, într-o viață de om.Arză-v-ar focul să vă ardă de hoți nenorociți!” Mihaela Nunweiller

Vezi și: Florin Prunea îi garantează postul lui Eugen Neagoe și îi scuză pe ultrașii care au întrerupt meciul: „Nu sunt vagabonzi!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
boierasul
boierasul  •  16 Iulie 2019, 23:23
Postat de eugen76_pan pe 16 Iulie 2019, 10:35

il condamnam pe tortionarul Visinescu dupa ani si ani ,dar nu condamnam sistemul de unde a provenit.

si tu trebuie sa fii condamnat pentru port ilegal de creer

boierasul
boierasul  •  16 Iulie 2019, 23:21
Postat de Constantin Dima pe 16 Iulie 2019, 19:15

Esti mai prost ca noaptea fara luna. Pentru a distruge orice urma de comunism ,demolati cladirea parlamentului,barajul vidraru,hidrocentralele de pe Lotru,transfagarasanu si tot ce s-a construit in comunism . Sunt sigur ca ar fi foare greu pentru tine sa le citesti.Oare nemtii care au declansat al doilea razboi mondial cu milioane de victime au fost condamnati cu totii.

e mai rentabil pentru unii sa le.....privatizeze))

992062307482219
Constantin Dima  •  16 Iulie 2019, 19:15
Postat de eugen76_pan pe 16 Iulie 2019, 10:33

Dupa 30 de ani de ASA-ZISA DEMOCRATIE au ajuns unii sa spuna ca echipa Militiei din counist a fost si este una din cele mai mari a Romaniei.vai de capul nostru.

Esti mai prost ca noaptea fara luna. Pentru a distruge orice urma de comunism ,demolati cladirea parlamentului,barajul vidraru,hidrocentralele de pe Lotru,transfagarasanu si tot ce s-a construit in comunism . Sunt sigur ca ar fi foare greu pentru tine sa le citesti.Oare nemtii care au declansat al doilea razboi mondial cu milioane de victime au fost condamnati cu totii.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează