FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Mihai Bobonete, caterincă pe subiectul arenei din Bănie: „Hai cu Steaua - Dinamo la Craiova!”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 11:24

Mihai Bobonete, fan recunoscut al Universității Craiova, a comentat în stilul propriu faptul că alte echipe, inclusiv rivalele FCSB și Dinamo, ar putea folosi arena „Ion Oblemenco”, după ce Primăria a decis să schimbe condițiile de închiriere. 

„Abia aștept să văd un derby Steaua - Dinamo acolo, chiar lângă Luncă. Ar fi cel mai neutru teren posibil pentru ele. Chiar m-am gândit, și eu aș vrea să joc cu ai mei acolo, cu toți băieții, cu Adrian Văncică, cu echipa din Liga a 4-a”, a afirmat Bobonete la Pro X. 

45.000 de leicostă închirierea arenei „ Ion Oblemenco” pentru un meci de Liga 1

Condițiile pentru a putea închiria stadionul „Ion Oblemenco”

  • să joci în Liga 1
  • sau în șaisprezecimile Cupei
  • sau în cupele europene

Bobonete vrea schimbarea regulamentului ÎN CUPĂ

CS U Craiova joacă astăzi, de la 20:00, în sferturile de finală ale Cupei României, contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida se va juca pe terenul echipei mai slab clasate, adică al formației din eșalonul al treilea, așa cum prevede regulamentul. 

„Nu e normal să joci pe pământul ăla. Am văzut imagini și nu e gazon acolo. Cred că odată ajunse într-o fază atât de avansat a Cupei României, echipele ar trebui să ia în calcul că e nevoie de un stadion la un anumit nivel. Ar putea juca în altă parte, unde condițiile sunt mai bune”, a declarat Bobonete. 

Vezi și: 

„Ion Oblemenco” doar pentru public » Familia nu și-a dat acordul! Cum se numește oficial arena din Bănie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Februarie 2019, 14:05
Postat de nuaicuce pe 28 Februarie 2019, 13:58

universitatea a murit. daca tu mori, n-o sa castige vreun *** dreptul sa fie prostalaul de tine, orice ar face. n-o sa-l primeasca nevasta ta in pat, orice ar zice cel mai tare tribunal din lume. capisci?

Ești total pe lângă prietene, una e sa moara o persoana alta e sa moara un nume!!! Dacă ford falimentează iar peste 20 de ani un *** ca tine cumpăra stema și numele ghici se numește ford!!! Dar când ești prost o sa trăiești prost toată viata fratele meu!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Februarie 2019, 14:02
Postat de nuaicuce pe 28 Februarie 2019, 13:58

universitatea a murit. daca tu mori, n-o sa castige vreun *** dreptul sa fie prostalaul de tine, orice ar face. n-o sa-l primeasca nevasta ta in pat, orice ar zice cel mai tare tribunal din lume. capisci?

Pai cam asta dați voi dovada când spuneți ca echipa din liga 3 e universitatea!! Iar doare adevărul dar na ce sa facem mergem inainte hahahahahaha dii calu

univ_craiova1
univ_craiova1  •  28 Februarie 2019, 14:00
Postat de dakesis pe 28 Februarie 2019, 13:54

sa citezi din wiki ca din Constitutie - dovada analfabetismului functional absolut:) Pai in wikipedia scrie oricine ce vrea, verifica niste editori care sunt mai mult sau mai putin pe langa subiect. V-ati nascut toti pe wikipedia:)

Exact ca unele pagini de la UEFA unde arata stema boovean ului pierdut în spațiu plus echipa din liga 1 ca fiind antrenata de Napoli, iar Napoli la stat pe banca la meciul cu milan, Leipzig s.a.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează