FOTBAL  »  LIGA 1  »  CS U CRAIOVA

Mihai Bobonete le promite un cadou oltenilor: „Dacă ar lua Craiova titlul, i-aș da mașina mea lui Mateiu sau Bancu”

sursă foto: Prosport Facebook
sursă foto: Prosport Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 12:03

Mihai Bobonete (38 de ani) este cunoscut ca un fan înfocat al Universității Craiova.

Actorul de comedie își dorește foarte mult să o vadă pe Craiova campioană. Pentru a-i „motiva” pe jucători, Bobonete a mărturisit că este dispus să le dea mașina lui, un Ford Mustang în culorile Craiovei, cadou.

”Culoarea și numărul „UCV” sunt simple coincidențe (n.r. - râde cu poftă). Am dus-o la vopsitorie, la niște băieți, și le-am spus să o facă cum vor ei. Ea era vișinie înainte. Și am zis, băi, e ceva stricat la mașina asta. Așa că vă las pe voi să o faceți cum vă vine la mână. Și au făcut-o așa!

Chiar mă gândeam să o fac cadou unui jucator de la Craiova, dacă am lua titlul anul ăsta. I-as da-o unuia ca Mateiu sau Bancu, dacă ar sta în gheta lui campionatul!”, a povestit, în stilu-i inconfundabil, Bobonete, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Craiova este pe locul 2, în clasamentul Ligii I, cu 26 de puncte.

 Citește și:

GSP LIVE / VIDEO Marcel Pușcaș anunță: „Vom fi 10.000 pe «Ion Oblemenco»” + Ironii la adresa lui CSU: „Oamenii de la salubritate primesc invitații gratuite”

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  13 Martie 2019, 16:45

Eu zic sa ii faci mașina cadou lui mititelu sa își plătească și el datoriile:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează