FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA VIDEO Mihai Butean refuză Dinamo! Motivele din spatele deciziei + ce club îl vrea

Articol de , - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 12:48

Dinamo l-a cedat pe Denis Ciobotariu la CFR Cluj, pentru 150.000 de euro, și spera să-l ia și pe fundașul dreapta Mihai Butean. Jucătorul de 23 de ani refuză oferta „câinilor”. 
 

Roș-albii sperau ca pe lângă banii primiți de la CFR, să-l mai ia și pe Mihai Butean, 23 de ani, fie și împrumut. Doar că fotbalistul de bandă dreaptă nu arde de nerăbdare să părăsească clubul din Gruia. 

Din mai multe puncte de vedere, financiare și sportive. Vrea să rămână să se lupte cu „feroviarii” pentru titlu. Nu dorește să vină la Dinamo, acolo unde sunt întârzieri salariale, fiind speriat de situația de la gruparea din Ștefan cel Mare. 

4 partidea strâns Butean în tricoul "feroviarilor" în actuala ediție

Apoi, dacă-l cedează, CFR Cluj nu vrea să-i mai plătească niciun cent din salariu. Butean are 12.000 de euro pe lună în Ardeal, un salariu prohibitiv pentru bucureșteni. Doar Diego Fabbrini, Filip Mrzljak și Ante Puljic mai câștigă atât la Dinamo. 

În plus, pe fir a intrat și Astra, iar dacă va fi să plece din Gruia, Mihai preferă s-o facă pentru echipa din Giurgiu. De acolo unde a plecat liber de contract vara trecută.  Mai mult, și FC Voluntari se interesează de Butean, dorindu-l cu insistență.

VIDEO » Corespondentul GSP în Marbella, Eduard Apostol, oferă ultimele informații despre Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo bifează al treilea transfer! „Câinii” îl aduc pe Waly Diouf

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Ianuarie 2020, 13:55
Postat de rumunek pe 18 Ianuarie 2020, 11:03

Ioniță, Mailat, Pașcanu, Butean. Peteleu, Costache? Toți au venit ca tineri de perspectivă și nu s-au impus la CFR. Poate prea tineri pentru așa echipă de bărbați. Interesant e că doar o altă echipă distruge jucatori.

Deci cei cinci sunt „prea tineri pentru așa echipă de bărbați.” În caz că nu știi, Peteleu are 27 de ani și jumătate, Ioniță a împlinit 25 de ani, Butean are 23 și jumătate, Mailat 22, Pașcanu 21 și jumătate. Și freacă banca de rezerve. În schimb ”doar o altă echipă distruge jucatori”, punându-i titulari la aproape fiecare meci. Așa se vede de la Cluj...

rumunek
rumunek  •  18 Ianuarie 2020, 11:03

Ioniță, Mailat, Pașcanu, Butean. Peteleu, Costache? Toți au venit ca tineri de perspectivă și nu s-au impus la CFR. Poate prea tineri pentru așa echipă de bărbați. Interesant e că doar o altă echipă distruge jucatori.

zagna
zagna  •  18 Ianuarie 2020, 09:31

Marele antrenor Petrescu a promis ca-l face pe Butean un nr.2 mai mare ca Dan Petrescu. A ajuns de se bat echipele pe el ?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează