FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC

FCSB - SLOVAN LIBEREC. EXCLUSIV A refuzat transferul la FCSB! N-a vrut să vină doar pentru un meci

Mihai Căpățână, în duel cu Dan Nistor
Mihai Căpățână, în duel cu Dan Nistor

Articol de , - Publicat joi, 24 septembrie 2020 12:32 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 13:22

Focarul de coronavirus care a izbucnit la FCSB l-a obligat pe Gigi Becali să se gândească la achiziții. Roș-albaștrii au încercat să-l aducă pe Mihai Căpățână, de la FC Voluntari.

  • FCSB - Slovan Liberec, în turul III din preliminariile Europa League, se joacă azi, de la ora 20:30, la Giurgiu și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima TV

Căpățână e în momentul de față cel mai important fotbalist din lotul ilfovenilor. A avut un progres mare în ultimii ani și nu doar că și-a câștigat postul de titular, dar acum e unul dintre oamenii cu cel mai bun randament. În plus, dincolo de prestațiile foarte bune pe care le-a avut în ultima vreme, mai prezintă avantaj pentru a se putea acomoda repede la FCSB. A evoluat la Voluntari fix în modulul tactic în care o face și FCSB, 4-3-3, el fiind unul dintre cei doi interi de la mijlocul terenului.

Becali luase acordul clubului ilfovean în prima fază, după care totul s-a blocat chiar la fotbalist. Căpățână n-a fost deloc încântat de ideea de a merge pentru un singur joc, situație care i-ar fi blocat până în vara lui 2021 orice șanse de a se mai transfera ulterior la alt club fiindcă un jucător nu poate juca la mai mult de două grupări în același sezon.

În plus, au apărut probleme și din perspectiva contractului de transfer pe care Voluntari l-a încheiat cu precedentul său club, Olt Slatina, atunci când l-a adus pe mijlocaș. Una dintre clauze spune că Voluntari achită 25% din suma de transfer sau cel puțin 200.000 de euro. Chiar și un împrumut de câteva zile ar fi fost asimilat ca un transfer, ar fi validat această clauză și Voluntari ar fi fost bună de plată pentru cel puțin 200.000 de euro. 

750.000 de euroe suma la care e evaluat Căpățână în acest moment, pe site-ul transfermarkt, cel mai mare nivel din întreg lotul celor de la FC Voluntari

A marcat mai mult decât toți mijlocașii FCSB-ului

Sezonul precedent a fost cel mai prolific pentru Căpățână. A jucat în Liga 1 nu mai puțin de 39 de partide și a reușit să înscrie 8 goluri, aproape tot atâtea câte marcase în primii 4 ani pe prima scenă. Dintre mijlocașii ofensivi de la FCSB, niciunul nu a înscris atât de mult în campionat. Tănase a avut 7 goluri, Oaidă (3), Olaru (2), în vreme ce Moruțan și Vână au marcat câte o dată.

VIDEO  Stelian Stancu, fost jucător la FCSB: „Gigi Becali se comporta cu totul altfel, era o barieră între noi și patron”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB - Slovan Liberec se vede în România! Ce post TV va transmite meciul din Europa League

FCSB bifează încă un transfer de ultimă oră! Jucătorul revine la echipa roș-albastră

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
cfr_noua_campioana
cfr_noua_campioana  •  24 Septembrie 2020, 21:38

Fyhk

sexilianul
sexilianul  •  24 Septembrie 2020, 14:54

adica vezi doamne cu prostii nu lucrezi.....

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  24 Septembrie 2020, 14:40
Postat de magic4ever pe 24 Septembrie 2020, 13:59

RESPECT Capatana!

Hm, tara lui Burlinamo arde si bichonul asta moare de grija altora

Vezi toate comentariile (22)
Comentează