FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTITOR

Cheamă investitori străini pentru a ajuta echipa: „Facem o scrisoare la ambasade”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 20:37 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 20:39

Deși Dinamo are probleme din cauza investitorilor spanioli, Mihai Chirica, primarului din Iași, crede că Poli Iași ar putea beneficia de pe urma unor investiții din partea unor străini.

Într-o conferință de presă susținută azi, edilul a spus că ar vrea ca echipa să fie ajutată de un investitor străin și a dezvăluit de plan are.

„Poli Iași este la ora actuală cea mai cunoscută şi reprezentativă echipă de fotbal a regiunii Moldova. O infuzie de capital de calibru în clubul nostru i-ar consolida această poziţie de lider.

Vom trimite scrisoarea la ambasade sau camere de comerţ. Vrem un investitor extern, cu care ne dorim o relaţie deschisă. Nu mă interesează din punct de vedere organizatoric ce face investitorul! Mă interesează performanţa. Nu profitul îl urmărim, ci gloria.

Doresc ca Politehnica Iaşi să fie susţinută de un partener puternic şi cu intenţii serioase în atingerea performanţei, astfel încât clubul nu numai să se menţină în Liga I, ci şi să acceadă la primele trepte ale clasamentului. Și să joace pe marile arene ale Europe, de ce nu?”, a declarat Mihai Chirica, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Dieta lui George Florescu, unul dintre puținii fotbaliști români vegani: „Din punct de vedere fizic, mă simt mult mai bine”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cine este cel mai bine cotat jucător din Liga 1 + Cum arată cel mai valoros prim „11”

DDB, acuze grave către Negoiță în direct la TV: „Poate dorește falimentul ca să șteargă niște urme”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează