FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA, AZI, 20:00, GSPTV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Mihai Costea ar putea fi trimis pe bancă! » Pedepsit

Articol de - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Ţicleanu se gîndeşte să-l scoată din echipă pe Mihai Costea din cauza formei slabe şi a indisciplinei.

 

"Unii jucători trebuie să-şi schimbe urgent atitudinea! Dacă nu, se elimină!", a ameninţat antrenorul Aurel Ţicleanu la începutul săptămînii. Surse autorizate susţin că Mihai Costea (22 de ani) se numără printre principalii alb-albaştri vizaţi de antrenor. "Nouarul" Ştiinţei l-a scos din sărite pe Ţicleanu la meciul cu Poli Timişoara (1-1) pentru că a refuzat să iasă de pe teren la momentul schimbării. Azi, cu Astra, atacantul e anunţat doar rezervă, după ce în primele patru etape a fost de fiecare dată titular.

De altfel, Costea II era ieşit din calcule şi pentru meciul cu bănăţenii. Staff-ul tehnic testase toată săptămîna la antrenamente o formulă de echipă cu Stoianof - Piţurcă jr. cuplu de atac, însă la ultima şedinţă de pregătire primul s-a lovit. În sezonul trecut, la Vaslui, olandezul Mark Wotte a decis ca Mihai să nu facă parte din primul "11" şi s-a lăsat cu scandal. Atacantul a făcut o criză de nervi pe banca de rezerve în timpul jocului, ameninţînd că se lasă de fotbal.


7 goluri a marcat Costea II în sezonul trecut, clasîndu-se pe doi din lotul Ştiinţei după fratele lui, Florin, care a punctat de nouă ori


" Craiova ar fi avut nevoie de cîteva transferuri cu nume care să le ridice moralul jucătorilor mai vechi din lot şi care şi-au cam pierdut motivaţia"
Costică Ştefănescu, fost căpitan Craiova Maxima

OK pentru Gargorov
Mijlocaşul Emil Gargorov se pregăteşte să revină azi pe gazon după două etape în care a absentat din cauza unor probleme musculare. Bulgarul a primit avizul medicului că poate juca şi a făcut ieri deplasarea cu restul lotului. "Accidentarea din meciul cu Steaua fusese recuperată şi Gargorov putea evolua şi cu Poli, însă el s-a accidentat în ultimul moment şi la celălalt picior. Putea forţa, dar risca o ruptură", a explicat doctorul Claudiu Stamatescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ucv1948
ucv1948  •  21 August 2010, 23:14

daca nu vine piturca , murim !!! .... nenea mititelu , de cecenzurezi domn'e mesajele pe blogul matale ??! .. sau dai doar mesajele care iti convin ??

paulirimia
paulirimia  •  21 August 2010, 15:29

Boala cea mai mare la craiova este lipsa de fermitate si gresita intelegere alui mititelu fata de jucatori Continuand asa rezultatele vor fi aceleas Acesat este marele defect care va face sa fie un patron mediocru care va baga bani aiurea.......

nuutzuu
nuutzuu  •  21 August 2010, 15:29

Sa se duca si el si fratele :))... la gogosi cu voi ma!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează