FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI IAŞI 2-1

Mihai Costea: "Când l-am văzut pe Florin cum se văita mi-au dat lacrimile"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Atacantul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Costea, a declarat că a fost foarte impresionat de accidentarea fratelui său, Florin, în partida cu Politehnica Iaşi, şi că în momentul în care l-a văzut cum se văita i-au dat lacrimile.

"Nu-mi vine să cred ce i s-a întâmplat lui Florin. Suntem distruşi de durere. M-a durut inima când l-am văzut jos şi urla de durere. Nu am văzut prea bine faza, eram chiar în spatele unor jucători de la Poli Iaşi, dar din momentul când l-am văzut cum se văita, mi-au dat lacrimile. Nici nu mi-am mai dat seama ce decizie a luat arbitrul.

Nu mă mai interesa dacă era sau nu penalti, sau dacă portarul trebuia eliminat. Îmi doream doar ca Florin să fie bine şi să poată continua jocul. Din păcate, verdictul doctorului a fost dur. Florin avea entorsă şi cel puţin pentru acest final de sezon nu mai poate evolua. La pauză nici indicaţiile antrenorului nu le mai auzeam, m-am gândit tot timpul la fratele meu. În repriza a doua atât eu cât şi colegii am jucat pentru el. Mi-am dorit foarte mult să înscriu ca să-i dedic golul, însă această victorie îi aparţine şi lui.

În meciurile următoare voi alerga pentru amândoi şi orice gol înscris de mine va fi dedicat lui. Acum îmi doresc să stea cât mai puţin. Am auzit de la domnul doctor că minim două luni ar putea lipsi. Sunt sigur că va reveni mult mai puternic, pentru că este ambiţios, am încredere în el", a declarat Mihai Costea, citat de Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
rngade
rngade  •  22 Martie 2010, 19:54
Postat de pe 22 Martie 2010, 16:23

sunt suporter dinamovist, dar nu am cum sa ii doresc raul cuiva, chiar daca e craiovean, stelist, rapidist, sau tine cu poli. mihai costea a vorbit in primul rand in calitate de frate si dupa aceea de jucator de fotbal si de coechipier. e normal sa fie ingrijorat. personal cred ca daca vom ajunge sa avem o noua atitudine, de respect intre noi, putem merge din nou pe stadioane fara teama de a primi bolovani in cap, iar dupa meci sa putem bea o bere impreuna cu adversarul. sanatate florin costea!

Foarte frumos scris, Demmo! Respect!! Florine, multa sanatate si recuperare grabnica!

immjg
immjg  •  22 Martie 2010, 19:35

regret accidentarea ta , dar pe teren ai fost varza !Poate cand o sa revii o sa-ti recapeti pofta de goluri de demult !

lucell
lucell  •  22 Martie 2010, 18:20

inainte de toate suntem oameni si costea ca vor unii sau altii va ajunge la natioanala candva....trist ca unii uita ca si ei au rude care ar putea trai asa ceva.recuperare cat mai rapida!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează