FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Costea îl înfruntă pe Becali pentru Daniela Crudu: ”Gigi mă face criminal!”

Daniela Crudu +1   FOTO
Daniela Crudu

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 iulie 2012 21:00

Atacantul s-a supărat că patronul l-a ameninţat cu poliţia fiindcă şi-ar fi agresat iubita.

Că nu prinde echipa deja nu mai e problema principală a lui Mihai Costea. Acum se ceartă cu Becali! "Mă aştept ca mîine, poimîine să spună despre mine că sînt şi criminal!", zice Nilă. Reacţia lui a fost provocată de patron. Gigi a ameninţat că va merge la poliţie ca să-i denunţe pe Costea şi pe Gabi Matei fiindcă şi-ar agresa iubitele, pe Daniela Crudu, respectiv pe Mădălina Pamfile.

Mihai s-a enervat: "Mama a auzit ce s-a spus la televizor şi e supărată foc, deşi ea ştie că nu m-a crescut cu asemenea prostii! Cine mă cunoaşte ştie că n-aş face rău nimănui". Becali a plătit 1,4 milioane de euro pe atacant şi crede că relaţia cu Daniela Crudu îi distruge investiţia. Olteanul a încercat să-l convingă că nu e aşa, dar n-a reuşit să rezolve nimic. "Am avut o discuţie cu domnul Becali despre acest subiect, însă crede tot ce-i suflă unii în ureche, cu sexul şi cu altele", a comentat "Nilă" pe libertatea.ro.

Costea a devenit, într-un an la Steaua, dintr-un jucător important un fotbalist care prinde cu greu şi banca de rezerve. Cînd l-a luat de la Craiova, Gigi le lăsase oltenilor şi 40 la sută dintr-un transfer viitor, ca să obţină fotbalistul de la Mititelu. "Acum înţeleg că nu mai are nici o şansă să joace!", s-a resemnat Becali.

N-a dat nici un gol!
Criza lui Mihai a continuat în vara asta. El a fost folosit în amicale ca atacant stînga, a jucat slab şi n-a dat nici măcar un gol. Fratele lui, Florin, a înscris de două ori. Va fi tot rezervă, aşa cum s-a întîmplat de multe ori şi în stagiunea precedentă. De data asta mai are o problemă: fiindcă Reghecampf l-a distribuit pe stînga, a ajuns să concureze cu Tănase pentru un singur loc.

"Nu fumez!"
Una dintre acuzaţiile lui Becali a fost că "Nilă" ar fi ars-o cu ţigara pe Daniela Crudu. "Nu e adevărat! Cum s-o ard cu ţigara? Eu nici măcar nu fumez!", susţine jucătorul. La începutul anului, Mihai a fost dat afară din lotul Stelei fiindcă fugise din cantonament ca să meargă la Sibiu, unde Daniela participa la un spectacol într-un club.

"Gigi s-a băgat în joc ca să mă despartă de Cruduţa, vrea să facă asta cu orice preţ! De cînd e cu mine, Daniela s-a schimbat, nu mai acceptă să înghită toate prostiile" (Mihai Costea, atacant Steaua)

"Dacă Mihai Costea şi Gabi Matei sînt nebuni, să se ducă la balamuc! Dacă sînt sănătoşi, să meargă la puşcărie! Nu se poate să le agreseze pe fetele astea!" (Gigi Becali, patron Steaua)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
verdele
verdele  •  13 Iulie 2012, 14:02

ce? e iures la stelemeaua? ce e scandal? ce mare lucru au facut nila si cu matei? fugi d-aici, frate! la altii e scandal. la steOAIA e liniste, doar e reghe acolo, ce daca s-a luat de slughita....ala n-are voie sa vorbeasca de echipa, fiindca n-are nicio calitate, da? eeeeee, ce inseamna asta? doar reghe si cu mm au voie sa comenteze, s-a inteles?

myke82
myke82  •  13 Iulie 2012, 08:40

Dupa ce se va termina scandalul si va pleca de la Steaua sunt curios ce echipa il va mai lua pe acest Nila. In cel mai bun caz pentru el poate se va intoarce la Craiova sa formeze o echipa ca tot se incearca acest lucru acolo. Cum si-o face asa si-o trage, va vedea el...

alpin
alpin  •  13 Iulie 2012, 06:43
Postat de sundance_nr_one pe 13 Iulie 2012, 05:13

Gigi te face o lepră pentru ca asta esti . Daca te crezi barbat provoaca-l pe Bute nu fă pe muschiulosul cu o femeie dobitocule !

Crudutza il iarta, cat timp are boul cardul plin. Dupa ce i-l va goli, va plati dobitocul pentru toate. Are fata "amici" care sa-l "rezolve" pe dobitoc!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează