FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Mihai Georgescu, prin mîna căruia au trecut Gîlcă, Raţ şi Barbu, lucrează la U Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Profesorul Mihai Georgescu a semnat un contract pe trei ani de zile cu Universitatea Cluj, urmand sa ocupe functia de antrenor coordonator la centrul de copii si juniori, a informat site-ul oficial al ardelenilor.

In cei peste 30 de ani de activitate a slefuit numeroase talente ale fotbalului romanesc, trecandu-i prin mana , printre altii, Costel Galca, Razvan Rat, Vasile Maftei, Marius Bilasco, Lucian Marinescu sau Jean Barbu.

El este cel care l-a descoperit si pe Radut, convocat recent la echipa nationala a Romaniei. Lucreaza cu multa pasiune si crede in talentul fotbalistului roman. 

“Am discutat cu domnul Walter si am convenit sa incepem un proiect ambitios la Universitatea Cluj. Obiectivul este formarea unor jucatori de valoare si promovarea lor la prima echipa. De asemenea, dorim sa readucem spiritul “U” in randul suporterilor . Fotbalul romanesc nu duce lipsa de talente, este o mare aberatie sa spuna cineva asa ceva.

Talentele se nasc in permanenta, dar problemele apar altundeva.  Se lucreaza slab cu copiii uneori, si conditiile nu sunt din cele mai bune. Sunt antrenori care completeaza antrenoratul cu alte meserii, iar asa ceva nu poti sa faci”, a povestit reputatul tehnician.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează