FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC ARGEȘ

VIDEO Mihai Iosif prezintă ultimele informații de la Rapid înainte de meciul cu FC Argeș: „Avem 6 accidentați, au mai căzut 2 jucători”

Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: captură Facebook @ FC Rapid 1923
Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: captură Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 14:39 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 16:48

Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul de la Rapid, a oferit ultimele informații de la echipă înainte de meciul cu FC Argeș de vineri, 10 decembrie. 

  • Rapid - FC Argeș se joacă vineri, 10 decembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

După 3 etape fără victorie, Rapid, ocupanta locului 7, primește vizita vecinei de clasament, FC Argeș, a 8-a echipă a campionatului în prezent, cu două victorii în ultimele 3 partide.

Înainte de acest meci, Mihai Iosif, antrenorul alb-vișiniilor, s-a declarat entuziasmat de revenirea pe Arena Națională.

Verdict la Rapid - FCU Craiova, după 6 amânări » Ce pedeapsă a primit Mititelu jr.
FCU CRAIOVA
Verdict la Rapid - FCU Craiova, după 6 amânări » Ce pedeapsă a primit Mititelu jr.

Mihai Iosif: „Ne bucurăm să ne întoarcem în București”

„Ne bucurăm să ne întoarcem în București, să jucăm din nou cu suporteri, nu am mai jucat de mult timp alături de suporterii noștri minunați, care și atunci când ne înjură, o fac cu talent. Sperăm să facem un joc bun, cu care să mulțumim pe toată lumea. Ne dorim ca suporterii să fie întotdeauna lângă noi. 

Adevărații suporteri se văd în momentele grele, ca și în viață. Oamenii care-ți sunt alături se văd la greu, nu la bine”, a spus Iosif.

Argeșul e o echipă incomodă, care practică un fotbal pragmatic.

- Mihai Iosif, antrenor Rapid 

Mihai Iosif, înainte de Rapid - FC Argeș: „Avem 6 acccidentați” 

Antrenorul Rapidului a transmis că are 6 jucători indisponibili, ultimii „înscriși” pe lista accidentaților fiind Saifeddine Alami și Nicolae Carnat

„Avem 6 jucători accidentați, și Carnat și Alami. Cei ce vor intra sper să dea totul pentru victorie. Dragoș (Grigore) are factură de pomete. E grea perioada asta, avem mulți accidentați, am avut fel de fel de probleme, dar suntem încrezători. Ce nu te omoară te face mai puternic. 

Ăsta este fotbalul. Cei care vor intra trebuie să dea totul pentru victorie, sunt la Rapid. Ne bazăm foarte mult și pe tineret, vrem să creștem cât mai mulți copii. Ușa este deschisă pentru toți cei care vor demonstra că merită să îmbrace tricoul Rapidului.

Cum ar putea arăta Rapid cu FC Argeș: 31. H. Moldovan - 77. Belu, 22. Săpunaru, 30. Dandea, 11. Morais - 4. Crepulja, 23. A. Albu - 7. Sefer, 10. R. Ilie, 29. Stahl - 9. A. Bălan

Presiune e peste tot. Ați văzut, Barcelona a pierdut aseară într-un fel inimaginabil. Mi s-a părut un meci de seniori cu juniori. Toată lumea a scris că a venit Xavi, că face. I-a dat o amendă lui Dembele că a întârziat 3 minute și nu mai era loc în ziare de știrea asta. E un lucru care se întâmplă și în Divizia C din fotbalul românesc. Orice echipă, inclusiv noi, are un set de amenzi pentru întârzieri. Bayern s-a distrat!

- Mihai Iosif, antrenor Rapid 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj se apără folosindu-se de analiza GSP pe arbitraj: „E o statistică de referință și arată clar că suntem dezavantajați”

Laurențiu Reghecampf, scandalizat de prețul biletelor la Voluntari - Craiova: „În curând vom fi în 2022 și mai avem parte de asemenea episoade?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ienasoiu
ienasoiu  •  10 Decembrie 2021, 18:46

Autorul articolului îi cunoaște pe cei patru accidentați? Uitându-mă la echipa probabilă îmi dau seama că nu. Pentru știința lui personală: cei patru s-au adăugat la Carnat și Alami. Nu invers. Ar fi bine ca articolele despre Rapid să le scie cineva care știe ce scrie.

knxdan
knxdan  •  10 Decembrie 2021, 08:14

mandru ca sunt rapidist!

adrianna..
adrianna..  •  10 Decembrie 2021, 06:58

Mai baga niste pacanele motivationale inainte de meci, Mitza!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează